Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Performanţe deosebite pentru tenismenii albaiulieni | Alexandra Moldovan şi Alexia Negrescu (TC SUN), locul întâi la Cupa Oraşului Hunedoara

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cupa Oraşului Hunedoara s-a dovedit un turneu de tenis de câmp în care jucătorii albaiulieni au obţinut rezultate excelente.

Astfel, după ce Claudiu Romcea s-a clasat pe locul întâi la categoria 18 ani, pe cea mai înaltă treaptă a podiumului au mai urcat alte două colege de la TC SUN Alba Iulia, Alexandra Moldovan – la categoria 18 ani (deşi a împlinit doar 14 ani!) şi Alexia Negrescu, la categoria 14 ani, feminin.

La această ediție Alexandra Moldovan a obținut locul întâi, la categoria 18 ani feminin, ea împlinind în acest an doar 14 ani. Prima partidă s-a desfășurat pe parcursul a două zile. Meciul cu Nicoleta Cantarela a început sâmbătă și a fost întrerupt de ploaie la scorul de 6-1 pentru Alexandra. Cele două jucătoare au revenit pe teren duminică dimineața, iar Alexandra a câștigat partida cu 6-4 în setul secund. Cea de-a doua partidă cu Cristina Florea, clasată pe locul 3, s-a disputat cu 5 ore mai târziu iar meciul s-a încheiat cu scorul de 6-4, 6-1 în favoarea albaiuliencei.

Şi Alexia Negrescu a reuşit să fie prima la categoria sa de vârstă, câştigând întâiul meci, un dublu 6-1 cu Alexandra Focşa (ACS Cristal). Au urmat victorii în semifinale, 6-3, 6-3, cu Andra Silivaş (CS Alpha Deba) şi apoi în finală, iarăşi un dublu 6-3 cu Alice Abraham (CSŞ Petroşani).

Alte rezultate ale tenismenilor din Cetatea Marii Uniri: Lazăr Luca a obținut locul 3 la dublu 12 ani masculin alături de partenerul său Marius Bruian de la CSS Petroșani. Andrei Damian a participat pentru prima data la categoria 10 ani într-un turneu FRT de nivel 1 și a obținut poziţia a doua la această categorie. Briana Moldovan s-a clasat pe locul secund la 10 ani feminin, având 4 victorii și o înfrângere. Au jucat într-o grupă de 6 sportive, sistem șah. Antrenorii sportivilor de la TC SUN Alba Iulia sunt Călin Moldovn, Doru Brânduşan şi Lucian Nicolescu, ultimul specializat în pregătirea fizică.

[nggallery id=4282]

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea