Rămâi conectat

Sport

FOTO: Performanţe deosebite pentru tenismenii albaiulieni | Alexandra Moldovan şi Alexia Negrescu (TC SUN), locul întâi la Cupa Oraşului Hunedoara

Dan HENEGAR

Publicat

în

Cupa Oraşului Hunedoara s-a dovedit un turneu de tenis de câmp în care jucătorii albaiulieni au obţinut rezultate excelente.

Astfel, după ce Claudiu Romcea s-a clasat pe locul întâi la categoria 18 ani, pe cea mai înaltă treaptă a podiumului au mai urcat alte două colege de la TC SUN Alba Iulia, Alexandra Moldovan – la categoria 18 ani (deşi a împlinit doar 14 ani!) şi Alexia Negrescu, la categoria 14 ani, feminin.

La această ediție Alexandra Moldovan a obținut locul întâi, la categoria 18 ani feminin, ea împlinind în acest an doar 14 ani. Prima partidă s-a desfășurat pe parcursul a două zile. Meciul cu Nicoleta Cantarela a început sâmbătă și a fost întrerupt de ploaie la scorul de 6-1 pentru Alexandra. Cele două jucătoare au revenit pe teren duminică dimineața, iar Alexandra a câștigat partida cu 6-4 în setul secund. Cea de-a doua partidă cu Cristina Florea, clasată pe locul 3, s-a disputat cu 5 ore mai târziu iar meciul s-a încheiat cu scorul de 6-4, 6-1 în favoarea albaiuliencei.

Şi Alexia Negrescu a reuşit să fie prima la categoria sa de vârstă, câştigând întâiul meci, un dublu 6-1 cu Alexandra Focşa (ACS Cristal). Au urmat victorii în semifinale, 6-3, 6-3, cu Andra Silivaş (CS Alpha Deba) şi apoi în finală, iarăşi un dublu 6-3 cu Alice Abraham (CSŞ Petroşani).

Alte rezultate ale tenismenilor din Cetatea Marii Uniri: Lazăr Luca a obținut locul 3 la dublu 12 ani masculin alături de partenerul său Marius Bruian de la CSS Petroșani. Andrei Damian a participat pentru prima data la categoria 10 ani într-un turneu FRT de nivel 1 și a obținut poziţia a doua la această categorie. Briana Moldovan s-a clasat pe locul secund la 10 ani feminin, având 4 victorii și o înfrângere. Au jucat într-o grupă de 6 sportive, sistem șah. Antrenorii sportivilor de la TC SUN Alba Iulia sunt Călin Moldovn, Doru Brânduşan şi Lucian Nicolescu, ultimul specializat în pregătirea fizică.

[nggallery id=4282]

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de meciuri și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea