Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Explozie a numărului de maşini second-hand înmatriculate în România în prima lună fără taxa auto

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Numărul de maşini second hand a explodat în prima lună fără taxa auto. Înmatriculările maşinilor second hand s-a triplat în luna februarie faţă de luna februarie a anului trecut, conform ultimelor data de la Direcţia de Înmatriculări.

Astfel, în luna februarie s-au înmatriculat 68.731 de autoturisme faţă de cele 22.857 de autoturisme second hand înmatriculate în luna februarie a anului trecut.

Faţă de luna ianuarie a acestui an, numărul de autoturisme second hand a crescut aproape de 10 ori. Numărul autoturismelor second hand înmatriculate în prima lună a anului 2017 a fost de 7.708 unităţi.

Maşinile germane au avut cea mai mare căutare: de departe Volkswagen a fost marca de autoturisme cu cel mai mare număr de unităţi înmatriculate, peste 19.000.

S-au înmatriculat peste 8.000 de maşini Opel, aproape 7.000 de autoturisme Ford, aproape 6.000 de BMW-uri şi peste 6.000 de autoturisme Audi.

Începând de la 1 februarie, proprietarii de maşini nu mai sunt nevoiţi să achite timbrul de mediu, deoarece această taxă a fost eliminată definitiv, potrivit unui act normativ publicat recent în Monitorul Oficial.

Sursa: capital.ro

Salvează

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum trebuie să procedeze românii care dețin două autoturisme sau două proprietăți imobiliare: Legea pe care nu mulți oameni o cunosc

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum trebuie să procedeze românii care dețin două autoturisme sau două proprietăți imobiliare: Legea pe care nu mulți oameni o cunosc Românii care dețin două mașini sau două apartamente, trebuie să știe că vânzarea celei de-a doua mașini sau a celei de-a doua locuințe în decursul aceluiași an calendaristic poate implica costuri suplimentare. Conform unei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea