Rămâi conectat

Actualitate

Explozie a numărului de maşini second-hand înmatriculate în România în prima lună fără taxa auto

Ziarul Unirea

Publicat

în

Numărul de maşini second hand a explodat în prima lună fără taxa auto. Înmatriculările maşinilor second hand s-a triplat în luna februarie faţă de luna februarie a anului trecut, conform ultimelor data de la Direcţia de Înmatriculări.

Astfel, în luna februarie s-au înmatriculat 68.731 de autoturisme faţă de cele 22.857 de autoturisme second hand înmatriculate în luna februarie a anului trecut.

Faţă de luna ianuarie a acestui an, numărul de autoturisme second hand a crescut aproape de 10 ori. Numărul autoturismelor second hand înmatriculate în prima lună a anului 2017 a fost de 7.708 unităţi.

Maşinile germane au avut cea mai mare căutare: de departe Volkswagen a fost marca de autoturisme cu cel mai mare număr de unităţi înmatriculate, peste 19.000.

S-au înmatriculat peste 8.000 de maşini Opel, aproape 7.000 de autoturisme Ford, aproape 6.000 de BMW-uri şi peste 6.000 de autoturisme Audi.

Începând de la 1 februarie, proprietarii de maşini nu mai sunt nevoiţi să achite timbrul de mediu, deoarece această taxă a fost eliminată definitiv, potrivit unui act normativ publicat recent în Monitorul Oficial.

Sursa: capital.ro

Salvează

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

PENSII 2024: Ce tipuri de concedii vor fi luate în calcul la vechimea în munca

Ziarul Unirea

Publicat

în

PENSII 2024: Ce tipuri de concedii vor fi luate în calcul la vechimea în munca Câteva dintre facilitățile oferite de noua legislație a pensiilor au fost dezvăluite de Simona Bucura-Oprescu, Ministrul Muncii. Conform noilor prevederi, concediile pentru creșterea copilului, fie ele maternale sau paternale, vor fi luate în considerare ca perioade contributive la pensie. „Subliniez […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea