Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Răducu Pocol a marcat pentru România Under 15! Reprezentativa tricoloră a câştigat 3-0 cu Moldova

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Abrudeanul Răducu Pocol a înscris primul său gol în „tricolor” în întâlnirea amicală câştigată de echipa naţională a României Under 15, scor 3-0 (0-0) cu Moldova.

Fotbalistul din Munţii Apuseni, legitimat la Academia Hagi a intrat în teren în repriza secundă, în minutul 48 şi o jumătate de oră mai târziu a marcat golul secund al reprezentativei tricolore, finalizând din 6 metri, o centrare venită din partea stângă.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Talentatul jucător a păşit cu dreptul în echipamentul celei mai mici reprezentative de juniori a ţării noastre, punctând la al doilea joc susţinut pentru România Under 15.

Echipa națională U15 a României a câștigat cu 3-0 duelul cu reprezentativa similară a Republicii Moldova într-un meci amical disputat la Piatra-Neamț, toate golurile fiind marcate după pauză. Pentru echipa antrenată de Costel Enache au înscris Sima (52), Pocol (78) și Baiaram în prelungirile partidei dintr-o lovitură de la 11 metri obținută tot de el.

În primul meci dintre cele două echipe, jucat marți tot la Piatra-Neamț, rezultatul final a fost 1-1, golul nostru fiind reușit de Cârjan. Cele două întîlniri contra echipei Moldovei au fost primele partide pentru naționala României U15 compusă din jucători născuți începând cu 1 ianuarie 2002.

Sursa: FRF


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea