Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Bilanț pe 2016 al activităților Serviciului Județean de Poliție Transporturi Alba – o amendă record, de 25.000 de lei și confiscarea lemnului transportat cu o garnitură de tren, între rezultate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În această perioadă Serviciul Județean de Poliție Transporturi Alba a avut bilanțul activităților desfășurate în cursul anului 2016. Lucrătorii serviciului au urmărit, în principal, creșterea gradului de siguranță a cetățeanului din zona de competență.

Potrivit datelor statistice, în cursul anului 2016, față de totalul infracțiunilor sesizate în 2015, numărul infracțiunilor de natură economico-financiară a crescut cu 122% și cele de natură judiciară cu 1,4%.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

S-a reușit ca prin activitățile preventiv-combative organizate să se diminueze numărul infracțiunilor de furt cu 17,2%, după cum urmează: furturile de componente de la vagoanele de marfă au scăzut cu 20% față de 2015; furturile din buzunare, genți împreună cu cele de bagaje de la călători au scăzut cu 20%; furturile de componente de la infrastructura căii ferate au scăzut cu 39,39%; alte infracțiuni de furt și furturi dim locuințe au crescut cu 13,63%, comparativ cu anul 2015.

Totodată s-a urmărit atingerea obiectivelor propuse prin planurile de măsuri aflate în derulare, reușindu-se obținerea unor rezultate semnificative în cadrul planului de măsuri ”Scutul Pădurii”,  ocazie cu care a fost aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 10.000 lei unei societăți comerciale care administra un depozit de material lemnos, cu măsură complementară a confiscării cantității de 38,28 metri cubi. De asemenea, împreună cu Garda Forestieră Județeană Alba a fost aplicată o sancțiune contravențională constând în amenda de 25.000 de lei și măsura complementară a confiscării cantității de 1.530,52 metri cubi lemn rotund, rășinoase, specia molid, în baza art 22 din Legea 171/2010, transportată cu o garnitură de tren, pe motiv că avizele de însoțire a marfii erau expirate.

În cadrul planurilor de măsuri ”Sezonul Rece” și ”Hibernal” au fost depistați și identificați un număr de 3 urmăriți național.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Obiceiuri în a doua zi de Paște: Tradiția stropitului fetelor de măritat ori a nevestelor este păstrata cu sfințenie în unele localități

Ziarul Unirea

Publicat

în

Obiceiuri în a doua zi de Paște: Tradiția stropitului fetelor de măritat ori a nevestelor este păstrata cu sfințenie în unele localități Udatul fetelor de Paşti. În a doua zi de Paște, fetele sunt stropite cu parfum, obiceiul fiind preluat de la germani şi maghiari, dar este păstrat atât la ţară, cât şi la oraş. În […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea