Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: CIL Blaj – Industria Galda de Jos 0-4 (0-2) | O nouă victorie concludentă a divizionarei terțe

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Într-o partidă amicală, CIL Blaj – Industria Galda de Jos, scor 0-4 (0-2), o nouă victorie concludentă a divizionarei terțe, în această iarnă, după ce în primul amical a învins cu 10-0 pe FC Viitorul „Mihai Georgescu” Cluj.

Este al doilea joc de verificare în care elevii lui Paul Ciucă nu au primit gol. Starea terenului (pe „CIL”) a fost una la limita impracticabilului, la un moment dat vizitatorii intenționând să renunța la acest joc de verificare.

În minutul 20 R. David a deschis scorul, cu capul la centrarea lui Weiner, fiind majorat de Cernea (31) – la o acțiunea a lui Frențiu.

La reluare au mai punctat, din postura de rezerve, Baghiu (55) – pătrundere și șut la colțul lung și Cioară (87) – șut de la 18 metri.

Nu vor rămâne în lot Al. Haiduc și Indrieș, din diverse motive. În schimb, dorim să-l păstrăm în efectiv pe Weiner, sper să-și rezolve actele cu Șurianu Sebeș”, a declarat Paul Ciucă.

În săptămâna viitoare, două partide în deplasare, miercuri cu Viitorul Sîntimbru (ora 16.00) și sâmbătă, cu „U” Cluj (ora 12.00).

Au evoluat formațiile:*CIL Blaj: R. Damian – Ciugudean, Pintea, Ioo, Borșoi, Tulea, Moldovan, Bucur, Șerban, Comănici, Manta; au mai intrat Crăciun, Ursu, Dobîrtă, Anușcă, Suciu, Plăcintar, Cioancă, Sabău.

Industria: Iancău – Olar, Haiduc, Cioplîntă, Boancă – Frențiu, D. Lupșan, Cernea,Weiner – S. Mureșan, R. David; au mai intrat Rodean, Vonya, Al. Man, Cioară, G. Goronea, Costea, Baghiu, Al. Haiduc, D. Popa (CSȘ Blaj); absenți Indrieș (s-a renunțat), Căt. Ștef, P. Man. Antrenor Paul Ciucă.

Text-foto: Gligor UDREA

[nggallery id=3383]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

LPS Sebeș, eliminată în sferturile de finală la Under 17, după 2-6 cu SCM Zalău!

Dan HENEGAR

Publicat

în

LPS Sebeș a fost eliminată în sferturile de finală ale Campionatului Under 17, după eșecul drastic din deplasare cu SCM Zalău, scor 2-6 (0-3). Vizitatorii conduși de Doru Oancea au fost copleșiți de miza jocului eliminatoriu. emoțiile și-au spus din plin cuvântul și după un sfert de oră gazdele aveau avantaj de 3 goluri. Zarurile […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea