Rămâi conectat

Sport

Viitorul Spicul Daia Română – revelaţia turului în Liga a 4-a | Succes cu Energia Săsciori şi locul secund pentru echipa lui Paul Ciucă! Olimpia Aiud a furnizat surpriza la Petreşti

Dan HENEGAR

Publicat

în

viitorul-spicul-daia-romana-2 Viitorul Spicul Daia Română este revelaţia turului în Liga a 4-a, formaţia condusă de Paul Ciucă terminând turul pe poziţia secundă, după victoria cu Energia Săsciori, din ultima etapă a turului.

Este o performanţă pentru inimoasa formaţie dăiană, în condiţiile în care Viitorul Spicul nu era creditată cu asemenea şanse.

În ultima rundă, o imensă surpriză s-a înregistrat la Petreşti, unde Olimpia Aiud a învins cu 4-3, după ce la un moment dat conducea cu 4-0, la mijlocul primei reprize, cursa de urmărire a gazdelor neaducând decât spectacol suplimentar.

Rezultate:  Sportul Petreşti – Olimpia Aiud  3-4 (2-4). Marcatori: A. Albu (45), Samoilă (45+2), Mihaiu (50), respectiv Horvat (12), S. Şimandi (14, 25), Bălan (16, penalty).

După trei eşecuri consecutive, Olimpia Aiud încheie turul cu o mare surpriză, conducând la un moment dat cu un neverosimil 4-0 în fieful nou-promovatei! Sportul Petreşti a înregistrat a 4-a înfrângere la rând, neregăsindu-se în finalul turului

*Gaz Metan Valea Lungă – Dalia Sport Daia Română 2-4 (0-4)

Marcatori: Gînţa (66, penalty), N. Suciu (88), respectiv V. Constantin (13), Deaconu (19, 21), Mihălţan (34).

Dalia Sport a încheiat turul cu o victorie în fieful „lanternei roşii”, grupare care a pierdut toate jocurile.

*Fortuna Lunca Mureşului – Inter Ciugud 0-2 (0-0)

Marcatori: M. Coman (62), Oprişan (70).

“Interiştii” încheie turul în forţă, cu al 5-lea meci câştigat la rând.

*Viitorul Spicul Daia Română – Energia Săsciori 3-1 (2-1)

Marcatori: Ad. Hăprian (28, penalty), V. Moldovan (38), G. Scheau (47), respectiv Nazarie (13) *În minutul 83, S. Gheorghe (Energia) a fost eliminat.

A 4-a victorie succesivă şi trupa lui Paul Ciucă încheie turul pe un onorant loc secund, o performanţă pentru inimoasa echipă dăiană.

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: România, eliminată de Olanda în optimi la EURO 2024! Respect pentru „Generația de suflet”, visul s-a sfârșit!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

România a fost eliminată brutal de Olanda în optimile de finală ale EURO 2024, dar „Generația de suflet” merită tot respectul și admirația. Visul unui turneu final de poveste s-a sfârșit în fața „portocalei mecanice”, care a învins net, cu scorul de 3-0 (1-0), reușite Gakpo (19), la o fază la care Niță a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea