Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO/ ȘTIREA TA: ”Parcare nesimțită”, la Baia de Arieș, sancționată deocamdată doar de localnici

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un autoturism parcat total neregulamentar în imediata apropiere a Liceului ”Dr. Lazăr Chirilă” din Baia de Arieș a atras atenția unui localnic. Acesta ne-a trimis pozele alături de următorul mesaj:

”Sunt de părere că parcarea unui autovehicul pe trecerea de pietoni în fața unei instituții (Liceul Dr.Lazăr Chirilă) nu este cea mai bună idee … Elevii pot foarte simplu să fie loviți de o mașina când încearcă să traverseze strada, deoarece vizibilitatea asupra trecerii este redusă”.

Noi am spune că, din poza de mai sus, ”asul volanului” din Baia de Arieș a comis-o de două ori, nu numai că a parcat mașina aiurea, dar e și pe contrasens.

14885810_1087153664739672_35773865_n

Probabil că ”manevra” nu a prezentat, până acum, importanță pentru autoritățile abilitate să o sancționeze, dar avem o bănuială că acestea vor fi mult mai atente în viitor să nu mai apară astfel de situații. De altfel, nu ar strica să facă o deplasare în zonă – așa cum se observă în prima imagine, nu pare a fi singura mașină parcată neregulamentar pe această stradă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU la o locuință din Stremț: Intervin pompierii cu trei autospeciale

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU la o locuință din Stremț: Intervin pompierii cu trei autospeciale Un incendiu a izbucnit vineri dimineața, în jurul orei 6.00, la o locuință din Stremț. Intervin pompierii cu trei autospeciale.  Citește și: UPDATE: FOTO | INCENDIU pe autostrada A10 Sebeș-Turda: O autobasculantă a luat foc pe sensul Turda-Sebeș. Trafic blocat Detașamentul de pompieri Aiud […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea