FOTO, VIDEO. Soția premierului a cântat în Muzeul Principia din Alba Iulia. Ministrul Justiției, Raluca Prună, a venit la spectacol
Valerie Cioloş-Villemin, soţia premierului Dacian Cioloş, a cântat sâmbătă seara, în muzeul Principia din Alba Iulia, cu ocazia evenimentului ”Gala Academiei Doamnelor”, la care au participat și actrița Oana Pellea și ministrul Justiției, Raluca Pruncă.
Soția premierului Dacian Cioloș a cântat mai bine de 30 de minute în muzeul roman din Cetatea Alba Carolina, concertul său având loc după un discurs emoționat al actriței Oana Pellea, care a vorbit despre ”Arta de a fi femeie”.
La jumătatea evenimentului a ajuns și ministrul Justiției, Raluca Prună, care a declarat presei la final că se află într-o vizită privată la Alba Iulia și vrut să vină la acest spectacol.
Întrebată dacă a venit să o susțină pe soția premierului, Raluca Prună a spus că și pentru a o susține, însă nu crede că ”un artist minunat ca Valerie Cioloș”, are nevoie de susținerea ei, precizând că a mai văzut-o cântând.
Raluca Pruncă a privit-o cu atenție și admirație pe soția premierului, pe toată durata concertului, aplaudând la finalul fiecărei piese.
Valarie Cioloș a spus după concert că s-a simțit ”foarte susținută și iubită” la Alba Iulia. Fiind întrebată ce gen muzical cântă, Valerie a spus că nu știe cum se numește această muzică.
”E un cântec de suflet, nu știu genul, dacă găsiți o definiție să-mi spuneți că vreau să știu”, a spus soția premierului.
Ea a declarat, fiind întrebată în ce proiecte mai face parte, că ar vrea să se implice mai mult în achiziționarea sculpturii ”Cumințenia Pământului”.
La final, ea a povestit cu spectatorii și s-a fotografiat cu ei.
Soția premierului a mai cântat în aprilie la Alba Iulia pentru achiziționarea operei lui Constantin Brâncuși.
”Gala Academiei Doamnelor” a fost un eveniment plin de sunet și culoare, la doi ani de la demararea proiectului ”Academia Domelor”. În program au fost incluse momente artistice, concerte la nai, flaut sau pian și premierea mai multor oameni care au ajutat comunitatea.
Centrul de Resurse – Academia Doamnelor Alba Iulia a fost înfiinţat în baza unui proiect finanţat de Uniunea Europeană prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane şi funcţionează ca structură a Primăriei municipiului Alba Iulia. Prin proiectul „Centru de Resurse – Academia Doamnelor Alba Iulia”, care a fost implementat pe o durată de 18 luni, au fost organizate cursuri de formare profesională şi de specializare/perfecţionare la care au participat 608 persoane. Patru dintre acestea au demarat o afacere pe cont propriu.
[nggallery id=2841]
Secțiune Știri sub articolul principal
Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI
Știri recente din categoria Ştirea zilei
Cristian Păun, profesor ASE originar din Alba. Despre aur, moneda Bitcoin și NFT-uri: „Prost ești dacă te chinui să mai produci cartofi”
Cristian Păun, profesor ASE originar din Alba. Despre aur, moneda Bitcoin și NFT-uri: „Prost ești dacă te chinui să mai produci cartofi” Cristian Păun, profesor universitar în cadrul Academiei de Studii Economice București, originar din județul Alba, revine în atenția publicului cu un nou avertisment, de această dată cu privire la reforma sistemului monetar actual […]
Secțiune Articole Similare
-
Opinii - Comentariiacum 2 zile
21 noiembrie: Intrarea Maicii Domnului în Biserică. Ovidenia, prima sărbătoare de la începutul Postului Crăciunului
-
Opinii - Comentariiacum 2 zile
21 noiembrie, Ziua Mondială a Salutului. Cel mai popular cuvânt de salut este „Hello”
-
Ştirea zileiacum 5 zile
PROGRAMUL zilei de 1 decembrie 2024, Ziua Națională, la Alba Iulia: Paradă militară, concert Andra și focuri de artificii
-
Opinii - Comentariiacum 2 zile
21 Noiembrie: Intrarea Maicii Domnului în Biserică. Tradiţii şi superstiţii de Sărbătoarea Luminii
-
Opinii - Comentariiacum 5 ore
23 noiembrie – Zborul Marii Uniri: Povestea aviatorului mort în anonimat, care a zburat la -40 de grade cu documentele Marii Uniri de la 1 decembrie 1918
-
Opinii - Comentariiacum 4 zile
19 noiembrie: Ziua internațională a BĂRBATULUI. Tradiții în lume specifice sărbătorii