FOTO, VIDEO. Soția premierului a cântat în Muzeul Principia din Alba Iulia. Ministrul Justiției, Raluca Prună, a venit la spectacol

Valerie Cioloş-Villemin, soţia premierului Dacian Cioloş, a cântat sâmbătă seara, în muzeul Principia din Alba Iulia, cu ocazia evenimentului ”Gala Academiei Doamnelor”, la care au participat și actrița Oana Pellea și ministrul Justiției, Raluca Pruncă.spectacol-valerie-ciolos-la-alba-iulia21

Soția premierului Dacian Cioloș a cântat mai bine de 30 de minute în muzeul roman din Cetatea Alba Carolina, concertul său având loc după un discurs emoționat al actriței Oana Pellea, care a vorbit despre ”Arta de a fi femeie”.

ELIT

La jumătatea evenimentului a ajuns și ministrul Justiției, Raluca Prună, care a declarat presei la final că se află într-o vizită privată la Alba Iulia și vrut să vină la acest spectacol.

Întrebată dacă a venit să o susțină pe soția premierului, Raluca Prună a spus că și pentru a o susține, însă nu crede că ”un artist minunat ca Valerie Cioloș”, are nevoie de susținerea ei, precizând că a mai văzut-o cântând.

Mihail David - 2020

spectacol-valerie-ciolos-la-alba-iulia05Raluca Pruncă a privit-o cu atenție și admirație pe soția premierului, pe toată durata concertului, aplaudând la finalul fiecărei piese.

Valarie Cioloș a spus după concert că s-a simțit ”foarte susținută și iubită” la Alba Iulia. Fiind întrebată ce gen muzical cântă, Valerie a spus că nu știe cum se numește această muzică.

”E un cântec de suflet, nu știu genul, dacă găsiți o definiție să-mi spuneți că vreau să știu”, a spus soția premierului.

Ea a declarat, fiind întrebată în ce proiecte mai face parte, că ar vrea să se implice mai mult în achiziționarea sculpturii ”Cumințenia spectacol-valerie-ciolos-la-alba-iulia02Pământului”.

La final, ea a povestit cu spectatorii și s-a fotografiat cu ei.

Soția premierului a mai cântat în aprilie la Alba Iulia pentru achiziționarea operei lui Constantin Brâncuși.

”Gala Academiei Doamnelor” a fost un eveniment plin de sunet și culoare, la doi ani de la demararea proiectului ”Academia Domelor”. În program au fost incluse momente artistice, concerte la nai, flaut sau pian și premierea mai multor oameni care au ajutat comunitatea.

Centrul de Resurse – Academia Doamnelor Alba Iulia a fost înfiinţat în baza unui proiect finanţat de Uniunea Europeană prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane şi funcţionează ca structură a Primăriei municipiului Alba Iulia. Prin proiectul „Centru de Resurse – Academia Doamnelor Alba Iulia”, care a fost implementat pe o durată de 18 luni, au fost organizate cursuri de formare profesională şi de specializare/perfecţionare la care au participat 608 persoane. Patru dintre acestea au demarat o afacere pe cont propriu.

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

10 Comentarii

HaHaHa 15 octombrie 2016 at 22:26

Sper ca sunteti multumiti de IMBECILII care conduc actualmente Romania spre dezastru si pe care-i ridicati in slavi. Poate anu’ care vine o sa cante PUTIN la Alba Iulia daca o sa ramana leprele TEHNOCRATE sa ne conduca in continuare !

Horea 16 octombrie 2016 at 11:48

Poti sa dormi linistit măi ha-ha-ha!
La anu’ n-o sa mai fie tehnocrati. E randul „îndosariaţilor” Dragnea si Ponta să-ti conduca destinele.

Intre Bare 16 octombrie 2016 at 13:40

@ Horea
sau vine iar randul ” penalului” Base ?

Horea 16 octombrie 2016 at 14:12

@Intrebare

Base? Poate-i vine randul la … puscarie!

Themis 16 octombrie 2016 at 9:48

Să vadă ministreasa de prestația magiștrilor de la c a caf care se supun umil serviciilor, e drept pentru banii mulți incasați în 2014, 2015 pentru obediența dovedită ….cu trimitere la „mocanii” din poiană….

Cantecaci 16 octombrie 2016 at 20:21

De ce trebuie sa se dea in spectacol aceasta clotilda armand valerie julien csalos doar in orase lipsite de cultura? sa cante la opera din paris daca are singe in instalatie!

Bulă 17 octombrie 2016 at 9:57

De ce trebuie sa aiba acces pe aceasta pagina si P.R.O.Ş.T.I.I?

dolfi 16 octombrie 2016 at 20:42

am inteles partea cu cursuri de formare profesionala, Da’ de ce tre’ sa se adune neste dânsele ca să se fălească una alteia cu țoalele și vopselurile din dotare?

CIBY Barna 17 octombrie 2016 at 7:43

la Paris ar fi sala goala…acolo vin oamenii pentru spectacole de calitate,sustinute de profesionisti.Ea este o amatoare ca si sotul ei la Palatul Victoria.

Fane 17 octombrie 2016 at 9:06

Nevasta securistului unguroi Dacian Ciolosz se behaie pe la Alba Iulia,frumos.Daca mai traia Hitler o chemati si pe nevasta-sa sa se chinuie p-acilea …?

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...