Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

În weekend, dublă în eşalonul terţ, la Galda de Jos | Astăzi, Performanţa Ighiu – UTA Arad II, mâine, Industria – Nuova Mama Mia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

csm-scolar-resita-performanta-ighiu-8Conjunctura face ca la interval de 24 de ore, pe Stadionul din Galda de Jos să se dispute două partide contând pentru Seria a 4-a a Ligii a 3-a, gazde fiind conjudeţenele Performanţa Ighiu şi Industria Galda de Jos, enumerate în ordinea disputării partidelor, împotriva unor oponenţi din Banat.

*Performanţa Ighiu – UTA Bătrâna Doamnă II (astăzi, ora 17.00). Ighienii au spart gheaţa, au învins dramatic la Reşiţa şi încearcă să-şi adauge o nouă victorie în palmares. Va absenta S. Turuş – nerecuperat compet, va fi reintra F. Himcinschi, revenit după suspendare. „Am mai spus-o şi o repet, succesul de la Reşiţa nu are nicio valoare, nu înseamnă nimic, dacă nu învingem şi în această etapă. Vrem să prestăm un joc bun, pentru a ne mulţumi suporterii, pe care i-am dezamăgit în precedenta reprezentaţie internă, cu Ripensia Timişoara, şi a ne continua ascensiunea în clasament. Este o premieră şi pentru noi să jucăm la Galda de Jos, dar suntem nevoiţi să trecem peste toate incovenientele şi să câştigăm această confruntare”, a menţionat Himcinschi. „Ştim că nu va fi simplu. UTA Arad este un adversar incomod, o echipă tânără, ce a obţinut rezultate contradictorii până în prezent. Adversarii dispun de fotbalişti talentaţi şi trebuie să fim foarte atenţi la această confruntare”, a precizat Adorian Himcinschi.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

*Industria Galda de Jos – Nuova Mama Mia Becicherecu Mic (sâmbătă, ora 17.00). Amfitrionii sunt cu un moral excelent după ce s-au impus în derby-ul judeţean cu AFC Unirea 1924 Alba Iulia şi au de luat o revanşă împoriva formaţiei ce le-a scurtat drumul în Cupa României. Industria Galda are două meciuri consecutive pe propriul teren, mâine, şi apoi cu Millenium Giarmata. Va absenta Al. Man (şanse minime de a mai juca în această toamnă), incerţi fiind D. Lupşan, Cioplântă şi Cernea (se speră în recuperarea lor). „Ne propunem să adunăm 6 puncte în cele două întâlniri interne. Nu vrem să vorbim de revanşă pentru Cupa României, întâlnim o echipă foarte bună, care ne-a învins acum 10 zile, dar acum ne duelăm în campionat, altfel stau datele problemei”, a spus antrenorul Paul Ciucă.

 

 

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea