Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Universitatea din Alba Iulia a primi vizita Ambasadorului Palestinei în România. 40 de studenți internaționali așteaptă vizele pentru a studia la UAB  

Ziarul Unirea

Publicat

în

În baza bunei colaborări, deja cu tradiție, în plan diplomatic și academic, UAB a primit azi vizita  Ambasadorului Palestinei în România, E.S. Fuad Karim Saliba KOKALY, însoțit de Primarul orașului Beit Sahour (oraș cu care Alba Iulia are încheiat un acord de cooperare), de consilieri locali și de reprezentanți ai corpului diplomatic.

UAB04Discuțiile au vizat, în principal, dorința părții palestiniene de a-și continua  colaborarea cu UAB în pregătirea studenților palestinieni, în principal a celor care doresc să urmeze cursurile Anului pregătitor de învățare a limbii române (din cadrul domeniul Filologie), precum și programele de licență în limba engleză. A fost analizată foarte buna experiență a promoțiilor anterioare de studenți palestinieni care au studiat la Alba Iulia, UAB fiind dată ca exemplu de bune practici în gestionarea tuturor aspectelor care țin de programul de studiu și integrarea socio-culturală a studenților străini.

În acest moment, se află în așteptarea vizelor peste 40 de studenți internaționali, special orientați spre Anul pregătitor la UAB, pentru anul universitar 2016-2017.

E.S. Ambasadorul Palestinei vizitează periodic UAB, participă la evenimente culturale internaționale organizate de instituția noastră și urmărește constant parcursul educațional al studenților palestinieni care studiază în Alba Iulia. Colaborarea se va extinde și către programele doctorale, în parteneriat cu Universitatea din Bethleem.

[nggallery id=2614]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Doliu la Consiliul Județean Alba: Camelia Lazăr, angajată a instituției, a încetat din viață la doar 49 de ani

Bera Larisa

Publicat

în

Doliu la Consiliul Județean Alba: Camelia Lazăr, angajată a instituției, a încetat din viață la doar 49 de ani Este doliu la Consiliul Județean Alba. Camelia Lazăr, angajată a instituției, a încetat din viață la doar 49 de ani. Citește și: Mesaje de condoleanțe „Draga noastră colegă, Camelia Lazăr, ne-a părăsit astăzi de dimineaţă, la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea