FOTO| Universitatea din Alba Iulia a primi vizita Ambasadorului Palestinei în România. 40 de studenți internaționali așteaptă vizele pentru a studia la UAB  

În baza bunei colaborări, deja cu tradiție, în plan diplomatic și academic, UAB a primit azi vizita  Ambasadorului Palestinei în România, E.S. Fuad Karim Saliba KOKALY, însoțit de Primarul orașului Beit Sahour (oraș cu care Alba Iulia are încheiat un acord de cooperare), de consilieri locali și de reprezentanți ai corpului diplomatic.

UAB04Discuțiile au vizat, în principal, dorința părții palestiniene de a-și continua  colaborarea cu UAB în pregătirea studenților palestinieni, în principal a celor care doresc să urmeze cursurile Anului pregătitor de învățare a limbii române (din cadrul domeniul Filologie), precum și programele de licență în limba engleză. A fost analizată foarte buna experiență a promoțiilor anterioare de studenți palestinieni care au studiat la Alba Iulia, UAB fiind dată ca exemplu de bune practici în gestionarea tuturor aspectelor care țin de programul de studiu și integrarea socio-culturală a studenților străini.

În acest moment, se află în așteptarea vizelor peste 40 de studenți internaționali, special orientați spre Anul pregătitor la UAB, pentru anul universitar 2016-2017.

E.S. Ambasadorul Palestinei vizitează periodic UAB, participă la evenimente culturale internaționale organizate de instituția noastră și urmărește constant parcursul educațional al studenților palestinieni care studiază în Alba Iulia. Colaborarea se va extinde și către programele doctorale, în parteneriat cu Universitatea din Bethleem.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...