Rămâi conectat

Actualitate

FOTO VIDEO, ȘTIREA TA: Două mașini, avariate ușor de un autocamion intrat în parcarea de pe Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

autocamion parcare bulevard alba iulia08Cei care au avut mașinile parcate, luni după-amiaza, pe Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia, au stat cu ”sufletul la gură” timp de câteva minute, după ce șoferul unui autocamion a intrat pe bulevard și, în timp ce încerca să înainteze pe drumul mult prea îngust pentru autoutilitare, a agățat două dintre mașinile aflate în spațiile de parcare amenajate.

Un cititor ziarulunirea a trimis pe adresa redacției câteva imagini foto-video, în care se pot observa cele două mașini care au rămas fără farurile de pe dreapta spate după ce au fost lovite de autocamion, dar și agitația pe care a produs-o în rândul șoferilor autocamion parcare bulevard alba iulia03aflați în zonă, care nu mai știau cum să-și mute mașinile în așa fel încât să nu le fie ”atinse„.

La un moment dat, în cea de-a doua filmare se observă cum un alt șofer încearcă să-l dirijeze pentru a-l ajuta să iasă din parcare fără a lovi și alte mașini.

Nu se știe cu exactitate dacă șoferul autocamionului a vrut să descarce marfă la vreun magazin aflat în apropiere , însă cert este că a ieșit cât a putut de repede din parcare fără a opri în vreun loc.

[nggallery id=2554]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Transfăgărăşanul intră în reparații vara aceasta: Anunțul lui Sorin Grindeanu, Ministrul Transporturilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Transfăgărăşanul intră în reparații vara aceasta: Anunțul lui Sorin Grindeanu, Ministrul Transporturilor În perioada următoare se vor desfășura lucrări de reparații pe Trasfăgărășan, însă traficul nu va fi oprit în perioada lucrărilor de reabilitare,  a anunțat Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor. „Asta e o chestiune care ţin neapărat ca în această vară să fie făcută şi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea