Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

VIDEO: Ioan Lazăr, după revocarea din funcție a șefului secției ATI din Spitalul Județean Alba: ”Ion Dumitrel s-a comportat ca un președinte de CAP”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

ioan lazarCopreședintele ALDE Alba, Ioan Lazăr, este de părere că a existat cu siguranță ”ceva la mijloc” în cazul revocării din funcție a medicului Ionel Mucea, șeful secției ATI a Spitalului Județean, provocată, oficial, de un incident etic, și consideră că președintele CJ Alba, Ion Dumitrel, ”s-a comportat ca un președinte de CAP„.

Acesta și-a exprimat punctul de vedere vineri, în cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc la noul sediu central ALDE din Alba Iulia.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Nu cunosc în detaliu subiectul, am citit în presă și sunt convins că a fost ceva la mijloc. Ceea ce nu este normal. Situația aceasta seamănă cu colhozurile de dinainte de `89, cu președinții de CAP. Cred că domnul Ion Dumitrel s-a comportat ca un președinte de CAP. (…) Și managerul spitalului, doamna Coșarcă, nu trebuia să asculte ordinul politic. Am înțeles că a fost un ordin politic, un primar dintr-o comună, fost PDL-ist, cunoștință de-a domnului președinte Ion Dumitrel, s-a simțit jignit de domnul Mucea și de acolo s-a iscat tot scandalul”, a spus Ioan Lazăr.

”Dacă vom continua tot așa, s-ar putea ca în viitorul apropiat să ajungem să fim anesteziați și chiar operați de către Consiliul Județean”, a conchis acesta.

Reamintim că decizia revocării din funcție a dr.Ionel Alexandru Mucea, șeful secției ATI din cadrul Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia, a fost luată în urma sesizărilor făcute de aparținătorul unui bolnav internat în secția ATI, potrivit cărora medicul șef a avut un comportament neetic, în mod repetat. În fapt, dr. Ionel Mucea a avut un conflict în secția ATI, cu un vizitator al Spitalului Județean de Urgență. Aparținătorul respectiv este primar, coleg de partid cu Ion Dumitrel, președintele CJ Alba, și l-ar fi amenințat pe doctorul Mucea că îl va schimba din funcție, ceea ce s-a și întâmplat în cele din urmă. Decizia este considerată un abuz de către medicul vizat de revocarea dn funcție, acesta rezervându-și dreptul de a-și acționa angajatorul în instanță.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea