Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

Poiană (CSM Lugoj), un nou transfer de marcă la Performanţa Ighiu | Campanie de transferuri pentru promovarea în Liga a 2-a

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Poiana Performanta Ighiu 2Mijlocaşul Cristian Poiană (27 de ani), ultima dată la CSM Lugoj, jucător cu meciuri în primele două eşaloane este ultima achiziţie de marcă a divizonarei terţe Performanţa Ighiu, lansată într-o campanie de achiziţii impozantă în ideea atacării promovării în eşalonul secund.

Poiană reprezintă al doilea jucător achiziţionat de la CSM Lugoj, după Vlădia, ultimul fiind dorit şi de ASU Poli Timişoara.

Fotbalistul a semnat pentru un sezon, după ce l-a impresionat pe antrenorul Adorian Himcinschi la ultimul meci Performanţa Ighiu – CSM Lugoj, scor 0-1, pe „Cetate”, când Poiană a înscris singurul joc al întâlnirii. Un scenariu similar al înregimentării unui jucător remarcat în confruntarea directă, cu cel al devenilor Făgărăşanu şi Mintaş, ce au marcat împotriva Performanţei Ighiu în retur

Cristian Poiană (27 de ani) are destule meciuri pe scena primelor două eşaloane, la Drobeta Turnu Severin, Universitatea Cluj, FC Maramureş, Chindia Târgovişte, FCM Târgu Mureş sau FC Caransebeş. A mai trecut pe la CS Oşorhei, Naţional Sebiş şi CSM Lugoj, grupare de care s-a despărţit în această vară.

Este un fotbalist experimentat şi polivalent, care poate acoperi mai multe posturi în linia de mijloc. Am insistat pentru acest transfer şi credem că-şi va dovedi utilitatea în viitorul campionat, în care avem planuri îndrăzneţe. Poiană reprezintă tipul de jucător de translaţie care ne lipsea din angrenaj”, a spus antrenorul Adorian Himcinschi.

*Culeg „spuma” din Seria a 4-a!

Ţintele predilecte din campania estivală de transferuri realizată de Performanţa s-au dovedit, cu excepţia atacantului Fabian Himcinschi (liber de contract, fiul antrenorului), jucători importanţi din curtea colegelor din Seria a 4-a, de genul Metalurgistul Cugir (Tiut şi Bold), Cetate Deva (Făgărăşanu, Boldea, Mintaş), CSM Lugoj (Vlădia şi Poiană). „Se poate spune că am bifat achiziţii ale unor fotbalişti mereu remarcaţi la echipele la care au activat în campionatul trecut. Asta ne-am dorit şi nu ne oprim aici, mai căutăm să realizăm două transferuri„, a concluzionat Himcinschi.

Sursa foto: liga2.ro

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Adu Academy Șona (iarăși „manita” Macarie), CS Ocna Mureș și Voința Stremț – victorii nete! ”Lanterna roșie” s-a predat rapid la Galtiu!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Liga 4, etapa a 28-a: Adu Academy Șona, CS Ocna Mureș și Voința Stremț – victorii nete! Ionuț Macarie – iarăși „manita”, FC Lopadea Nouă, ”lanterna roșie” s-a predat rapid la Galtiu! CIL Blaj – Energia Săsciori 3-1 (2-1) Campioana stagiunii a reușit o nouă victorie, în derby-ul rundei, revenind de la 0-1 contra revelației […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea