Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Candidatul ALDE la Primăria Câmpeni spune că își va dona salariul dacă va fi ales

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Maria Oprea, candidatul ALDE la Primăria Câmpeni, a spus, joi, că își va dona salariul de primar, dacă va fi aleasă, ea precizând că vrea să candideze nu din dorința de a-și îmbunătății situația financiară, ci pentru a veni în sprijinul oamenilor.

Maria Oprea a venit la conferința de presă la care și-a prezentat candidatura îmbrăcată într-o ie pe care a spus că o poartă ”cu mare drag și cinste”.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Maria Oprea, candidatul ALDE la Campeni06”Am agenție de turism, o stație de betoane pe care mă străduiesc să le duc mai departe și să facem ceva în orașul nostru. Familia mea a creat în decurs de 23 de ani 300 de locuri de muncă ceea ce îmi conferă libertatea, din punct de vedere financiar, să mă gândesc să dezvolt un mod de a fi pentru locuitorii orașului Câmpeni. M-am hotărât să candidez la funcția de primar al orașului Câmpeni, nu pentru a avea un loc de muncă. Mă gândesc să scot fotoliul de primar din birou pentru a nu fi tentată să mă așez liniștită, deoarece în Câmpeni sunt atât de multe lucruri de făcut. Când voi fi aleasă, salariul meu mă gândesc să-l donez pentru sprijinirea copiilor, pentru sprijinirea persoanelor în vârstă sau pentru nevoile speciale ale unor familii pe care le cunoaștem. Acest lucru vedem la momentul respectiv”, a spus Maria Oprea.

Candidatul ALDE la Primăria Câmpeni a spus că vrea să ducă în administrație vocea locuitorilor din Câmpeni.

Ea a fost membru PNL, însă a spus că nu a mai vrut să rămână într-o echipă care nu o mai reprezintă. Maria Oprea a afirmat că, într-un sondaj, a ieșit înaintea candidatului PNL la Primăria Câmpeni, Cristi Pașca.

Maria Oprea a adăugat că ar vrea ca orașul Câmpeni să arate ca un oraș de munte din Austria sau Elveția.

Copreședintele ALDE Alba Ovidiu Jidveian a afirmat, în cadrul aceleiași conferințe de presă, că se bucură că există oameni care sunt dispuși să renunțe la confortul unui partid mare pentru a lupta pentru principii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Bianca-Maria Grosu, performanță remarcabilă la olimpiada de limba spaniolă: Eleva din Sebeș, locul I la etapa națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bianca-Maria Grosu, performanță remarcabilă la olimpiada de limba spaniolă: Eleva din Sebeș, locul I la etapa națională Bianca-Maria Grosu, elevă a Colegiului Național ”Lucian Blaga” din Sebeș, a obținut  Premiul I la Olimpiada Națională de Limba Spaniolă. Citește și: EDUARD PIȚU, elevul-minune din Alba Iulia, primul și singurul din județ care a reușit să obțină […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea