Rămâi conectat

Ştirea zilei

Candidatul ALDE la Primăria Câmpeni spune că își va dona salariul dacă va fi ales

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Maria Oprea, candidatul ALDE la Primăria Câmpeni, a spus, joi, că își va dona salariul de primar, dacă va fi aleasă, ea precizând că vrea să candideze nu din dorința de a-și îmbunătății situația financiară, ci pentru a veni în sprijinul oamenilor.

Maria Oprea a venit la conferința de presă la care și-a prezentat candidatura îmbrăcată într-o ie pe care a spus că o poartă ”cu mare drag și cinste”.

Maria Oprea, candidatul ALDE la Campeni06”Am agenție de turism, o stație de betoane pe care mă străduiesc să le duc mai departe și să facem ceva în orașul nostru. Familia mea a creat în decurs de 23 de ani 300 de locuri de muncă ceea ce îmi conferă libertatea, din punct de vedere financiar, să mă gândesc să dezvolt un mod de a fi pentru locuitorii orașului Câmpeni. M-am hotărât să candidez la funcția de primar al orașului Câmpeni, nu pentru a avea un loc de muncă. Mă gândesc să scot fotoliul de primar din birou pentru a nu fi tentată să mă așez liniștită, deoarece în Câmpeni sunt atât de multe lucruri de făcut. Când voi fi aleasă, salariul meu mă gândesc să-l donez pentru sprijinirea copiilor, pentru sprijinirea persoanelor în vârstă sau pentru nevoile speciale ale unor familii pe care le cunoaștem. Acest lucru vedem la momentul respectiv”, a spus Maria Oprea.

Candidatul ALDE la Primăria Câmpeni a spus că vrea să ducă în administrație vocea locuitorilor din Câmpeni.

Ea a fost membru PNL, însă a spus că nu a mai vrut să rămână într-o echipă care nu o mai reprezintă. Maria Oprea a afirmat că, într-un sondaj, a ieșit înaintea candidatului PNL la Primăria Câmpeni, Cristi Pașca.

Maria Oprea a adăugat că ar vrea ca orașul Câmpeni să arate ca un oraș de munte din Austria sau Elveția.

Copreședintele ALDE Alba Ovidiu Jidveian a afirmat, în cadrul aceleiași conferințe de presă, că se bucură că există oameni care sunt dispuși să renunțe la confortul unui partid mare pentru a lupta pentru principii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea