Rămâi conectat

Sport

„Gruppo Arnsberg” îşi explică poziţia referitoare la diferendul cu rectorul Daniel Breaz

Dan HENEGAR

Publicat

în

Performanţa CSU AlbGruppo Arnsberg 1a Iulia de a disputa în premieră o finală de campionat naţional a fost umbrită însă de anumite aspecte colaterale, care au dus la tensiuni iscate între suporteri şi conducerea administrativă a clubului.

Din păcate, cele întâmplate la Sf. Gheorghe, când rectorul Daniel Breaz a purtat o eşarfă a adversarilor, au fost urmate de o reacţie a fanilor din „Gruppo Arnsberg”, care au afişat un banner acuzator la partida de la Alba Iulia, ambele situaţii fiind de evitat de către cele două părţi.

Citeşte şi: FOTO: Sepsi SIC Sf. Gheorghe – campioană la baschet feminin, după victoria de la Alba Iulia| Primul titlu cucerit de formaţia din Covasna!

„Gruppo Arnsberg” a înţeles greşit gestul rectorului Daniel Breaz, o persoană preocupată în asigurarea susţinerii financiare a echipei şi încearcă să-şi precizeze punctul de vedere.

Baschetul din Alba Iulia a înregistrat o performanţă deosebită, aceste evenimente neplăcute sperăm să rămână singulare, iar viitorul să reprezinte o întărire a relaţiilor între cei implicaţi în destinul echipei CSU Alba Iulia. Noi, suporterii din «Gruppo Arnsberg», promitem că o să fim mereu lângă echipă, pentru a o susţine necondiţionat, cu speranţa că asemenea episoade nedorite nu se vor mai repeta”, a declarat Bogdan Fântână, liderul galeriei albaiuliene.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Într-un joc de verificare, CSM Unirea Alba Iulia – Sticla Arieșul Turda 2-0 (0-0) | „Alb-negrii”, a treia victorie fără gol primit

Dan HENEGAR

Publicat

în

Într-un joc de verificare, CSM Unirea Alba Iulia – Sticla Arieșul Turda 2-0 (0-0). „Alb-negrii”, a treia victorie fără gol primit O săptămână perfectă pentru gruparea din Cetatea Marii Uniri, care s-a calificat în play-off-ul Cupei României și a celebrat Centenarul, s-a încheiat cu partida de verificare cu Sticla Arieșul Turda. Pe „Cetate”, gruparea albaiuliană […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea