Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

„Gruppo Arnsberg” îşi explică poziţia referitoare la diferendul cu rectorul Daniel Breaz

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Performanţa CSU AlbGruppo Arnsberg 1a Iulia de a disputa în premieră o finală de campionat naţional a fost umbrită însă de anumite aspecte colaterale, care au dus la tensiuni iscate între suporteri şi conducerea administrativă a clubului.

Din păcate, cele întâmplate la Sf. Gheorghe, când rectorul Daniel Breaz a purtat o eşarfă a adversarilor, au fost urmate de o reacţie a fanilor din „Gruppo Arnsberg”, care au afişat un banner acuzator la partida de la Alba Iulia, ambele situaţii fiind de evitat de către cele două părţi.

Citeşte şi: FOTO: Sepsi SIC Sf. Gheorghe – campioană la baschet feminin, după victoria de la Alba Iulia| Primul titlu cucerit de formaţia din Covasna!

„Gruppo Arnsberg” a înţeles greşit gestul rectorului Daniel Breaz, o persoană preocupată în asigurarea susţinerii financiare a echipei şi încearcă să-şi precizeze punctul de vedere.

Baschetul din Alba Iulia a înregistrat o performanţă deosebită, aceste evenimente neplăcute sperăm să rămână singulare, iar viitorul să reprezinte o întărire a relaţiilor între cei implicaţi în destinul echipei CSU Alba Iulia. Noi, suporterii din «Gruppo Arnsberg», promitem că o să fim mereu lângă echipă, pentru a o susţine necondiţionat, cu speranţa că asemenea episoade nedorite nu se vor mai repeta”, a declarat Bogdan Fântână, liderul galeriei albaiuliene.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, jucătorii din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, sunt cei 5 jucători din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României Fundașul Alexandru Juncan (29 de ani), mijlocașul Bogdan Oniche (29 de ani), atacantul Alexandru Cioară (29 de ani), toți de la Industria Galda de Jos, plus portarul Sergiu Bistraie (20 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea