Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO/ UPDATE/ Accident MORTAL în Alba Iulia: Un bărbat care se deplasa pe bicicletă a fost lovit de un TIR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat care se deplasa pe bicicletă a murit, marți dimineața, după ce a fos lovit de un TIR, la intrarea pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia, în cartierul Partoș.

accident TIR002Tragedia s-a produs în apropiere de intersecția cu str. Regimentul V Vânători.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

La locul accidentului se desfășoară cercetări iar traficul este dirijat alternativ, pe o bandă.

UPDATE: Din primele informații de la dața locului rezultă că victima, în vârstă de aproximativ 60 de ani, a încercat să intre de pe str. Regimentul V Vânători, pe șoseaua ocolitoare, a intrat în fața TIR-ului care se deplasa dinspre Sebeș, iar șoferul nu a reușit să evite coliziunea.

Potrivit comisarului șef Toma Dan, șeful Biroului Rutier Alba Iulia, șoferul autotrenului va fi cercetat pentru ucidere din culpă.
 
”Din primele cercetări am stabilit că o persoană de sex bărbătesc, în timp ce se deplasa pe bicicletă pe breteaua de intrare în varianta de ocolire a municipiului Alba Iulia, circulă pe sensul opus de mers și intră în coliziune frontală cu un autotractor marca Mercedes. Ca urmare a accidentului biciclistul a decedat. Conducătorul auto va fi cercetat pentru ucidere din culpă, iar dosarul va fi supravegheat de către procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia”, a spus Toma.
Traficul rutier a fost îngreunat circa 30 de minute. 

Revenim cu amănunte

[nggallery id=1853]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | O femeie din Șugag, care a ”stat la vase” în urmă cu 61 de ani, păstrează și acum unele obiecte primite când era tânără căsătorită

Ziarul Unirea

Publicat

în

VIDEO | O femeie din Șugag, care a ”stat la vase” în urmă cu 61 de ani, păstrează și acum unele obiecte primite când era tânără căsătorită Maria Lomânar, din Șugag, a participat luni, 6 mai, la ”Statu la vase”, obicei unic în țară ce are loc a doua zi de Paște. Femeia, împreună cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea