Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO/ UPDATE/ Accident MORTAL în Alba Iulia: Un bărbat care se deplasa pe bicicletă a fost lovit de un TIR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat care se deplasa pe bicicletă a murit, marți dimineața, după ce a fos lovit de un TIR, la intrarea pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia, în cartierul Partoș.

accident TIR002Tragedia s-a produs în apropiere de intersecția cu str. Regimentul V Vânători.

La locul accidentului se desfășoară cercetări iar traficul este dirijat alternativ, pe o bandă.

UPDATE: Din primele informații de la dața locului rezultă că victima, în vârstă de aproximativ 60 de ani, a încercat să intre de pe str. Regimentul V Vânători, pe șoseaua ocolitoare, a intrat în fața TIR-ului care se deplasa dinspre Sebeș, iar șoferul nu a reușit să evite coliziunea.

Potrivit comisarului șef Toma Dan, șeful Biroului Rutier Alba Iulia, șoferul autotrenului va fi cercetat pentru ucidere din culpă.
 
”Din primele cercetări am stabilit că o persoană de sex bărbătesc, în timp ce se deplasa pe bicicletă pe breteaua de intrare în varianta de ocolire a municipiului Alba Iulia, circulă pe sensul opus de mers și intră în coliziune frontală cu un autotractor marca Mercedes. Ca urmare a accidentului biciclistul a decedat. Conducătorul auto va fi cercetat pentru ucidere din culpă, iar dosarul va fi supravegheat de către procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia”, a spus Toma.
Traficul rutier a fost îngreunat circa 30 de minute. 

Revenim cu amănunte

[nggallery id=1853]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Taxele și impozitele locale 2025, la Alba Iulia, indexate cu 10,4%, fără consultare publică. Creștere de aproape 25% în 2 ani

Unirea Ziarul

Publicat

în

Taxele și impozitele locale 2025, la Alba Iulia, indexate cu 10,4%, fără consultare publică. Creștere de aproape 25% în 2 ani Pe orindea de zi a ședinței ordinare a consiliului local Alba Iulia din data de 29 aprilie 2024 se află proiectul de hotărâre privind indexarea cu 10,4% a taxelor și impozitelor locale pe anul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea