Rămâi conectat

Ştirea zilei

Alba Iulia și Cetatea Alba Carolina elogiate de celebrul site europeupclose.com!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cetatea din Alba Iulia își consolidează, de la o zi la alta, statutul de destinație europeană de excelență, statut onorant dobândit încă din anul 2012.

articol despre alba iuliaPrestigiosul site europeupclose.com i-a dedicat Celeilalte Capitale un articol amplu în care sunt elogiate istoria, frumusețea Cetății și a obiectivelor istorice de aici.

Sub titlul “Alba Iulia, România: Șase secole de istorie într-o singură Cetate!”, autorul articolului face o recenzie, la superlativ, a ceea ce a devenit Alba Iulia, în ultimii ani, ca urmare a investițiilor masive în Cetate, și nu numai. Printre altele, este amintit și faptul că, în 2013, municipalitatea albaiuliană a primt Mențiunea Specială a Juriului din partea Asociației de Conservare a Turismului, Europa Nostra.

Demersul celor de la europeupclose.com nu face decât să reamintească, dacă mai este cazul, statutul de excepție pe care Alba Iulia a reușit să-l câștige pe plan national și international, având ca punct central Cetatea, locul în care se împletește farmecul mai multor epoci.

Articolul poate fi gasit aici: http://europeupclose.com/article/alba-iulia-romania-six-centuries-of-history-in-one-hilltop-fortress/

Biroul de presă al Primăriei Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Urs semnalat la Măgina, municipiul Aiud. A fost emis mesaj RO-ALERT

Ziarul Unirea

Publicat

în

Urs semnalat la Măgina, municipiul Aiud. A fost emis mesaj RO-ALERT Cetățenii din Măgina, municipiul Aiud,au fost avertizați vineri seara, în jurul orei 22.00, prin RO-Alert, despre prezența unui urs în localitate. Citește și: Camere video montate pe Transfăgărăşan pentru a-i prinde pe cei care hrănesc urșii. Amenzi uriașe pentru cei care dau mâncare animalelor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea