Rămâi conectat

Ştirea zilei

Alba Iulia și Cetatea Alba Carolina elogiate de celebrul site europeupclose.com!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cetatea din Alba Iulia își consolidează, de la o zi la alta, statutul de destinație europeană de excelență, statut onorant dobândit încă din anul 2012.

articol despre alba iuliaPrestigiosul site europeupclose.com i-a dedicat Celeilalte Capitale un articol amplu în care sunt elogiate istoria, frumusețea Cetății și a obiectivelor istorice de aici.

Sub titlul “Alba Iulia, România: Șase secole de istorie într-o singură Cetate!”, autorul articolului face o recenzie, la superlativ, a ceea ce a devenit Alba Iulia, în ultimii ani, ca urmare a investițiilor masive în Cetate, și nu numai. Printre altele, este amintit și faptul că, în 2013, municipalitatea albaiuliană a primt Mențiunea Specială a Juriului din partea Asociației de Conservare a Turismului, Europa Nostra.

Demersul celor de la europeupclose.com nu face decât să reamintească, dacă mai este cazul, statutul de excepție pe care Alba Iulia a reușit să-l câștige pe plan national și international, având ca punct central Cetatea, locul în care se împletește farmecul mai multor epoci.

Articolul poate fi gasit aici: http://europeupclose.com/article/alba-iulia-romania-six-centuries-of-history-in-one-hilltop-fortress/

Biroul de presă al Primăriei Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie” Marcel Ciolacu a declarat, joi, la începutul ședinței de Guvern, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. Programul de funcționare a supermarketurilor din România nu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea