Rămâi conectat

Ştirea zilei

Fostul viceprimar PNL al comunei Șibot, Dacian Herlea, candidează din partea ALDE la alegerile locale

Dragoş Suciu

Publicat

în

Fostul viceprimar PNL al comunei Șibot, Dacian Herlea (42 de ani), va candida pentru primăria acestei localități din partea ALDE la alegerile locale din iunie 2016.

Herlea a spus joi, în cadrul unei conferințe de presă, că el ”împreună cu organizația PNL Șibot, în proporție de 95%”, au făcut pasul înspre ALDE pentru că ”aici, mai devreme sau mai târziu, ne vom regăsi toți liberalii adevărați din Alba”.

Dacian Herlea01

În prezent, acesta este consilier local al comunei Șibot.

”La Șibot în ultimii 8 ani de zile nu s-a accesat deloc fonduri europene. Am rămas printre puținele localități din județul Alba fără canalizare, am rămas rupți puțin de Cugir din cauza autostrăzii, nu avem un nod rutier, o coborâre la autostradă”, a spus Herlea.

Idei din programul de campanie cu care spune că va câștiga

Dacă va fi ales, promite că va face ”demersuri pentru construcția unui nod rutier”, ”o zonă industrială”, precum și ”sprijinirea finanțării unei parcări cu toate dotările necesare transportatorilor rutieri lângă acest nod”.

Totodată, alte doleanțe ale acestuia sunt ”înființarea unui parc industrial, nu unul cum are Sebeșul, Cugirul, dar trebuie să construim două-trei hale”, ”un punct farmaceutic la Balomir”, construirea a trei capele mortuare”, în satele unde nu există.

Herlea mai promite reducerea taxelor și impozitelor locale, respectiv racordarea la apă potabilă unde este cazul.

Herlea, care a fost viceprimar PNL la Șibot un an și jumătate, spune că a plecat din PNL ”din cauza că nu s-au respectat statutul partidului și criteriile de integritate”.

În cadrul aceleiași conferințe de presă a fost prezentat și candidatul ALDE la Baia de Arieș, Gheorghe Bora, despre care ziarulunirea.ro a scris în 16 martie. Citește și Fostul PDL-ist Gheorghe Bora va candida din partea ALDE la Primăria Baia de Arieș


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Încă un telescaun la Șureanu: „Pătru III” va fi cea mai lungă instalație din zonă, de peste 2.300 de metri și a fost cumpărată second-hand din Austria

Ziarul Unirea

Publicat

în

Încă un telescaun la Șureanu: „Pătru III” va fi cea mai lungă instalație din zonă, de peste 2.300 de metri și a fost cumpărată second-hand din Austria Un nou telescaun urmează să fie instalat la Șureanu, iar pentru amplasarea instalației a fost solicitată emiterea acordului de mediu din partea APM Alba. Instalație de transport pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea