Rămâi conectat

Politică Administrație

Fostul PDL-ist Gheorghe Bora va candida din partea ALDE la Primăria Baia de Arieș

Dragoş Suciu

Publicat

în

Fostul primar PDL al orașului Baia de Arieș, în perioada 2008 – 2012, a trecut la ALDE și va candida din partea acestei formațiuni la alegerile locale din iunie 2016. 

Gheorghe BoraGheorghe Bora, care a exercitat în perioada 2012 – 2016 un mandat de consilier local în Baia de Arieș, a migrat la ALDE împreună cu alți patru consilieri, nemulțumirea survenind din cauza că noul PNL l-a desemnat pe actualul primar, Traian Pandor, candidat pentru un nou mandat.

Gheorghe Bora a considerat că decizia este una nedemocratică din cauza că nu există concurență în vederea desemnării noului candidat. Acesta a arătat că apreciază conducerea ALDE, respectiv măsurile luate de Tăriceanu în perioada în care a fost premier.

”Obiectivul nostru este de a câștiga Primăria dar și un însemnat număr de consilieri, pentru a ne putea pune amprenta pe dezvoltarea localitatii noastre, care in ultimii patru ani a stat pe loc. Ne vom apleca asupra nevoilor cetatenilor si vom reprezenta interesele tuturor locuitorilor orasului nostru”, a transmis Bora.

În prezența a peste 120 de membri ALDE a fost constituit, recent, Biroul Politic Orășenesc și au fost desemnați candidații pentru Primăria si Consiliul Local al orașului Baia de Arieș. Candidat pentru fotoliul de primar al orașului Baia de Arieș a fost desemnat Gheorghe Bora, președintele organizației locale ALDE.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea