Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Ioan Dîrzu: Ovidiu Jidveian a plecat la ALDE din postura de candidat al PSD la Primăria Alba Iulia. E o pierdere sufletească

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Președintele PSD Alba Iulia, Ovidiu Jidveian, a plecat la ALDE din postura de candidat al social-democraților la Primăria Alba Iulia a spus, miercuri, deputatul Ioan Dîrzu, precizând că această trecere este, pentru el, în primul rând ”o pierdere sufletească”.

Ioan Dirzu si Ovidiu Jidveian”Ovidiu a plecat de pe funcția de candidat la Primăria Alba Iulia. A preferat să meargă dincolo, probabil a avut alte promisiuni. Este decizia lui. Îmi pare rău ca prieten, dar asta e viața în politică”, a spus președintele PSD Alba, Ioan Dîrzu.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Întrebat dacă plecarea lui Jidveian, care provine dintr-o cunoscută familie de social-democrați, este o pierdere pentru partid, Dîrzu a arătat că în primul rând ”e o pierdere sufletească”, însă ”orice coleg care pleacă dintr-un partid, fie cu o valoare mai mare sau mai mică, creează o anumită stare”.

Ioan Dîrzu a spus, în contextul în care PSD și ALDE au realizat acorduri de colaborare la alegerile locale, că social-democrații nu-l vor susține pe Jidveian la Primăria Alba Iulia, ci vor avea propriul candidat.

”Dacă Ovidiu ar fi plecat la PDL-PNL ar fi fost o trădare. Țelul este, oricum, să câștigăm împotriva lui Hava”, a mai spus Dîrzu.

Jidveian s-a arătat în mai multe rânduri nemulțumit de conducerea centrală a partidului, mai ales după preluarea acestuia de Liviu Dragnea, însă decizia rămâne o surpriză de proporții.

Citește și SURSE| Preşedintele PSD Ovidiu Jidveian trece la ALDE şi candidează la Primăria Alba Iulia!

Ovidiu Jidveian (35 de ani), de profesie avocat, este consilier local al municipiului Alba Iulia. Acesta s-a clasat pe locul 1 la alegerile pentru Camera Deputaților pe colegiul Blaj-Sebeș, el candidând din partea USL, însă a pierdut la redistribuire. Jidveian este membru PSD de 13 ani, fiind președinte al organizației din Alba Iulia în ultimii 6 ani. Acesta a exercitat o perioadă scurtă de timp funcția de subprefect.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Video | Nicolae Furdui Iancu, o viață închinată cântecului popular, ANIVERSAT la 45 de ani de carieră!

Bogdan Ilea

Publicat

în

Video | Nicolae Furdui Iancu, o viață închinată cântecului popular, ANIVERSAT la 45 de ani de carieră! Nicolae Furdui Iancu își aniversează 45 de ani de la începutul carierei sale, în seara de Paște, 5 mai, la TVR 1. Cântece, dansuri și multe surprize, atât pentru artist cât și pentru public urmează să fie prezentate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea