Rămâi conectat

Ştirea zilei

SURSE| Preşedintele PSD Ovidiu Jidveian trece la ALDE şi candidează la Primăria Alba Iulia!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Bombă în politica locală! Președintele PSD Alba Iulia, av. Ovidiu Jidveian, părăsește PSD în favoarea ALDE și candidează la primăria orașului Marii Uniri.

Ovidiu JidveianPotrivit unor surse bine informate, președintele PSD Alba Iulia, av. Ovidiu Jidveian va părăsi partidul care l-a consacrat – PSD – în favoarea ALDE, urmând să fie candidatul acestei formațiuni pentru funcția de primar al municipiului Alba Iulia.

Marți, 15 martie, Ioan Lazăr, copreședintele ALDE Alba, însoțit de av. Ovidiu Jidveian s-au întâlnit la București cu copreședintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu. Cel mai probabil, spun sursele nostre, decizia finală privind candidatura av. Ovidiu Jidveian la funcția de primar a municipiului Alba Iulia va fi luată săptămâna viitoare de către conducerea centrală reunită a ALDE. Se pare că Ovidiu Jidveian va ocupa și funcția de copreședinte ALDE în județul Alba, în locul lui Ioan Lazăr, alături de Gheorghe Feneșer.

Plecarea spre ALDE a cunoscutului lider social democrat din Alba este justificată, se pare, de faptul că acesta nu mai rezona cu conducerea centrală a partidului, în special cu echipa nouă a lui Liviu Dragnea. În calea drumului spre ALDE nu i-au stat însă, lui Ovidiu Jidveian, nici relațiile strânse din teritoriu cu Ioan Dîrzu sau alți lideri marcanți ai PSD. În preajma alegerilor locale, „vânătoarea” de candidaţi bine cotaţi este în toi, la toate partidele, şi la cele nou înfiinţate care acum doresc să se impună pe scena politică, dar chiar şi la partidele consacrate, cum sunt PNL şi PSD, care uite că nu au încă desemnaţi toţi candidaţii.

Cu această mutare politică, ALDE Alba prinde aripi!. (N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea