Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: ASFC Recea – Industria Galda de Jos 2-1 (2-1) | Elevii lui Paul Ciucă, eşec, la primul meci oficial

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

ASFC Recea - Industria Galda 19La primul meci oficial disputat în 2016, Industria Galda de Jos n-a reușit un rezultat pozitiv în deplasarea de Maramureș, cu ASFC Recea, pierzând cu 1-2 (1-2), partida contând pentru etapa a doua a returului Seriei a 5-a din Liga a 3-a. Oaspeții au început prost, au fost conduși cu 2-0 după 25 de minute și deși au avut avantaj numeric o jumătate de repriză nu au reușit decât să reducă scorul prin D. Lupșan.

*Paul Ciucă: „Un duș rece, binevenit”

Așa cum în alte meciuri, noi am impresionat prim ambiție, acum acest lucru a devenit caracteristic altora, când joacă împotriva noastră. Este un duș rece binevenit, dacă am trage învățăminte din el, dacă nu, va rămâne numai o înfrângere. Sunt dezamăgit de modul cum am început, de primele 30 de minute, apoi echipa și-a revenit și a jucat bine„, a spus antrenorul Paul Ciucă.

*În superioritate timp de 23 de minute!

Gazdele au pornit ca din trombă şi în minutul 23 conduceau cu 2-0, graţie reuşitelor semnate de Chindea (17) – un eurogol şi Mariş (23), reluare din apropiere la o minge respinsă de Căt. Ştef.

Ciotloș (39) este eliminat, amifitrionii rămân în inferioritate numerică,iar în secvențele de prelungiri ale primului mitan, D. Lupșan (45+1) a redus din handicap, marcând cu capul din centrarea lui Cr. Bodea. Actul secund a fost un asalt găldean, însă fără efect pe tabelă.

*Ciolpântă, eliminat la debut

Intrat în teren în minutul 57, Cioplântă a văzut roșu la debut, fiind eliminat în minutul 62, după acumularea a două cartonașe galbene.

Egalitatea numerică s-a restabilit astfel în câmp iar Industria n-a reușit să-și ia revanșa după eșecul din tur, de pe propriul teren.

Paul Ciucă a mizat pe formula: Căt. Ștef – Olar, Haiduc, Al. Man (57, Baghiu), Boancă – F. Morar (57, Cioplântă), P. Medrea, R. Lungu (28, A. Câmpean), Cr. Bodea (80, S. Mureșan) – D. Lupșan, Cernea; rezerve Iancău, Kilin, Vonya.

Etapa viitoare, la Galda va fi un derby, urmând a poposi Unirea Jucu, liderul pentru o zi al seriei.

Foto: Gligor UDREA

[nggallery id=1754]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Cioară (Industria Galda), gol în „tricolor” la o acțiune de selecție | Patru jucători din Alba, la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Atacantul Alexandru Cioară (Industria Galda de Jos) a marcat un gol în „tricolor” la o acțiune disputată la Mogoșoaia a selecționatei de fotbal amator a României. Pe lângă vârful divizionarei terțe au mai participat Juncan (Industria Galda), și alți doi jucători din Alba Cl. Marcu (Gloria Geoagiu) și Bistraie (Șoimul Băița), absentând din motive medicale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea