Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Georgiana Ponivescu de la CSO Cugir – medalie de bronz la Cupa României de box

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

georgiana CSO Cugir01Sala Sporturilor din Râmnicu Sărat a găzduit, în perioada 14- 18 februarie, Cupa României la box feminin, competiție la care au luat parte peste 100 de pugiliste reprezentând puternice cluburi sportive din București, Galați, Tulcea, Botoșani, Baia Mare, Cluj – Napoca, Oradea ș.a.

După o pregătire de un an, secția box a Clubului Sportiv Orășenesc Cugir a fost prezentă pentru prima dată la o competiție feminină, cu sportiva Georgiana Ponivescu (Cat. 48 kg – Tineret), elevă în clasa a XI-a la Colegiul Tehnic ,,I.D. Lăzărescu” Cugir.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Printr-o prestație neașteptat de bună, tânăra cugireancă pregătită de antrenorul Gigi Constantin a reușit să urce pe podiumul întrecerii, obținând locul III, fiind învinsă în semifinală de Cristina Aciobotăriței, de la C.S. Botoșani, o sportivă cu multă experiență, participantă la Campionatul Mondial de Junioare (2014) și la Campionatul European – junioare (2015).

La întoarcerea de la Râmnicu Sărat, profesorul Gheorghe Constantin ne-a declarat: ,,A fost o frumoasă surpriză să obținem un rezultat atât de bun și consider că am realizat un succes notabil, dacă ținem seama că timpul de pregătire cu Georgiana a fost destul de scurt. Este un început promițător și sunt sigur că talentata sportivă care a preferat să practice jocul în ring va aduce pe viitor, rezultate mult mai bune”

(C.P.)

[nggallery id=1643]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță, la inaugurarea bazei sportive de la Micești

Dan HENEGAR

Publicat

în

Răzvan Burleanu, preșdintele Federației Române de Fotbal, și Mihai Stoichiță, directorul tehnic din cadrul FRF, vor fi prezenți în miercuri dimineață la inaugurarea bazei sportive moderne din cartierul Micești din Alba Iulia. Astfel, municipiul reședință de județ va beneficia de un teren sintetic mult așteptat de ani buni, într-o primă fază inaugurarea fiind estimată la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea