Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Georgiana Ponivescu de la CSO Cugir – medalie de bronz la Cupa României de box

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

georgiana CSO Cugir01Sala Sporturilor din Râmnicu Sărat a găzduit, în perioada 14- 18 februarie, Cupa României la box feminin, competiție la care au luat parte peste 100 de pugiliste reprezentând puternice cluburi sportive din București, Galați, Tulcea, Botoșani, Baia Mare, Cluj – Napoca, Oradea ș.a.

După o pregătire de un an, secția box a Clubului Sportiv Orășenesc Cugir a fost prezentă pentru prima dată la o competiție feminină, cu sportiva Georgiana Ponivescu (Cat. 48 kg – Tineret), elevă în clasa a XI-a la Colegiul Tehnic ,,I.D. Lăzărescu” Cugir.

Printr-o prestație neașteptat de bună, tânăra cugireancă pregătită de antrenorul Gigi Constantin a reușit să urce pe podiumul întrecerii, obținând locul III, fiind învinsă în semifinală de Cristina Aciobotăriței, de la C.S. Botoșani, o sportivă cu multă experiență, participantă la Campionatul Mondial de Junioare (2014) și la Campionatul European – junioare (2015).

La întoarcerea de la Râmnicu Sărat, profesorul Gheorghe Constantin ne-a declarat: ,,A fost o frumoasă surpriză să obținem un rezultat atât de bun și consider că am realizat un succes notabil, dacă ținem seama că timpul de pregătire cu Georgiana a fost destul de scurt. Este un început promițător și sunt sigur că talentata sportivă care a preferat să practice jocul în ring va aduce pe viitor, rezultate mult mai bune”

(C.P.)

[nggallery id=1643]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea