Rămâi conectat

Monden-Clubbing

Albaiulianul Tudor Man și trupa sa B52 au intrat în finala X Factor – VIDEO

Ziarul Unirea

Publicat

în

Albaiulianul Tudor Man și trupa sa B52 au fost desemnați, în seara de Crăciun, finaliști ai sezonului 5 al emisiunii de talente X Factor.  

tudor man x factorFinaliștii X FACTOR 2015 sunt grupurile Bravissimo și B52, antrenate de Horia Brenciu, şi Xenia Chitoroagă şi Florin Răduţă, ambii din grupa de „copii” a lui Ştefan Bănică.

”Trec prin niște momente de fericire uriașe! Nu sunt cuvinte ca să vă mulțumesc pentru cadoul pe care mi l-ați făcut de ziua mea, faptul că am ajuns în finală. De asemenea vă mulțumesc pentru toate cuvintele frumoase și urările care m-au încurajat și întărit, și vă transmit cele mai bune gânduri de sărbători celor care sunteți alături de mine și de colegii de la B52!”, a scris Tudor Man pe Facebook.

Seara de Crăciun a avut şi un moment special. Pe scena de la X Factor a fost invitat să cânte Gabriel Cotabiţă, artistul ridicând publicul în picioare în momentul în care a cântat  „Noapte albastră”.

Finala X FACTOR 2015 are loc duminică, 27 decembrie.

Tudor Man are 29 de ani şi este născut în Blaj. A fost crescut de părinţi la Teiuş, până la vârsta de 18 ani, când şi-a luat viaţa “în piept” şi a decis să se mute singur la Alba Iulia. A activat ca solist în trupa “The Hearts”, susţinând nenumărate concerte atât în localuri cât şi la evenimente speciale. De asemenea, este cunoscut şi ca showman de karaoke. De aproximativ 3 ani s-a mutat în Bucureşti să-şi “caute viaţa”. A știut că vrea o carieră în muzică, a considerat că în capitală se poate face muzică la un alt nivel și se pare că se bucură de succes.

Reamintim că Tudor Man a participat anul trecut și la ”Vocea României” și a ajuns până în etapa live-urilor. De asemenea, a ajuns și în finala Eurovision România 2015, cu o altă formație –  „Super Trooper”.

X Factor este o competiție românească televizată care își propune să găsească noi talente muzicale vocale. Emisiunea face parte din franciza internațională The X Factor, al cărei format a fost creat în 2004 de Simon Cowell.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

DUMINICĂ: Ăștia sunt Balcanii – teatru în aer liber, cu Skepsis, în fața Muzeului Național al Unirii Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

DUMINICĂ: Ăștia sunt Balcanii – teatru în aer liber, cu Skepsis, în fața Muzeului Național al Unirii Alba Iulia Duminică, 21 iulie 2024, ora 19.30, în fața Muzeului Național al Unirii Alba Iulia, Skepsis vă invită la o o nouă seară de teatru în aer liber! Citește și: Truck Tuning Art 2024: Sute de litri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea