Albaiulianul Tudor Man și trupa sa B52 au intrat în finala X Factor – VIDEO

Albaiulianul Tudor Man și trupa sa B52 au fost desemnați, în seara de Crăciun, finaliști ai sezonului 5 al emisiunii de talente X Factor.  

tudor man x factorFinaliștii X FACTOR 2015 sunt grupurile Bravissimo și B52, antrenate de Horia Brenciu, şi Xenia Chitoroagă şi Florin Răduţă, ambii din grupa de “copii” a lui Ştefan Bănică.

”Trec prin niște momente de fericire uriașe! Nu sunt cuvinte ca să vă mulțumesc pentru cadoul pe care mi l-ați făcut de ziua mea, faptul că am ajuns în finală. De asemenea vă mulțumesc pentru toate cuvintele frumoase și urările care m-au încurajat și întărit, și vă transmit cele mai bune gânduri de sărbători celor care sunteți alături de mine și de colegii de la B52!”, a scris Tudor Man pe Facebook.

Seara de Crăciun a avut şi un moment special. Pe scena de la X Factor a fost invitat să cânte Gabriel Cotabiţă, artistul ridicând publicul în picioare în momentul în care a cântat  “Noapte albastră”.

Finala X FACTOR 2015 are loc duminică, 27 decembrie.

Tudor Man are 29 de ani şi este născut în Blaj. A fost crescut de părinţi la Teiuş, până la vârsta de 18 ani, când şi-a luat viaţa “în piept” şi a decis să se mute singur la Alba Iulia. A activat ca solist în trupa “The Hearts”, susţinând nenumărate concerte atât în localuri cât şi la evenimente speciale. De asemenea, este cunoscut şi ca showman de karaoke. De aproximativ 3 ani s-a mutat în Bucureşti să-şi “caute viaţa”. A știut că vrea o carieră în muzică, a considerat că în capitală se poate face muzică la un alt nivel și se pare că se bucură de succes.

Reamintim că Tudor Man a participat anul trecut și la ”Vocea României” și a ajuns până în etapa live-urilor. De asemenea, a ajuns și în finala Eurovision România 2015, cu o altă formație –  „Super Trooper”.

X Factor este o competiție românească televizată care își propune să găsească noi talente muzicale vocale. Emisiunea face parte din franciza internațională The X Factor, al cărei format a fost creat în 2004 de Simon Cowell.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

Horea 26.12.2015 at 12:07

B52, daca primesc piese adecvate, pot castiga FINALA!

Maria 26.12.2015 at 14:29

Dintre cei ramasi sunt cei mai buni.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...