Rămâi conectat

Sport

BCM Danzio Timișoara – CSU Alba Iulia 60-80 | A șasea victorie consecutivă a echipei lui Miroslav Popov

Dan HENEGAR

Publicat

în

În penultimul joc al anului, CSU Alba Iulia a învins în deplasare, pe BCM DanCSU Alba Iulia - Slovanka MB CEWL 14zio Timișoara, scor 80-60  (22-16, 21-15, 18,-23, 19-6), partida contând pentru etapa a 15-a a Ligii Naţionale de baschet feminin.

Studentele din Cetatea Marii Uniri s-au încălzit destul de greu, în primele două sferturi având un avantaj destul de subțire: 43-31. Ba mai mult, gazdele s-au impus în al treilea partial, reducând diferența.

*Diferența făcută în ultimul sfert

Cu cuțitul la os, echipa lui Miroslav Popov a apăsat pedala, s-a apărat mai organizat și în ultimele 10 minute scorul s-a dus mai aproape de realitatea dată de diferența valorică dintre oponente.

Echipa lui Miroslav Popov mai are până la finele acestui an o confruntare externă,la Târgovişte, luni, 28 decembrie, derby-ul pentru locul trei.

A fost al 6-lea joc consecutiv câştigat de studentele din Cetatea Marii Uniri, în cele trei competiţii în care este angrenată (Cupa României, campionat, CEWL).

Au marcat: Mariah King – 22,  Adriene Webb –  17, Asia Logan – 13, Sonia Ursu – 7 (și 10 recuperări), Jelena Antic -7, Vanessa Abel – 6, Stefka Miteva – 4, Elena Dincă – 2, Marta Fodor – 2.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Campionatul Munților Apuseni 2024, ediția a 13-a, cu 13 comune la start | S-au stabilit grupele, primele meciuri în 13 și 14 iulie

Dan HENEGAR

Publicat

în

La a 13-a ediție a Campionatului Munților Apuseni, în 2024, reprezentantele a 13 comune vor lua startul (la fel ca anul trecut), înaintea stabilirii grupelor formațiile fiind repartizate în 3 urne valorice. Competiția este organizată de AJF Alba în colaborare cu Consiliul Județean Alba Prima faza a grupelor se dispută în 13/14 iulie, participantele jucând […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea