Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Cupa Unirii la şah a deschis seria manifestărilor sportive dedicate Zilei Naţionale

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Desfăşurată în Parcul Unirii din Alba Iulia, tradiţionala competiţie şahistă „Cupa Unirii””, care se desfăşoară anual în cadrul manifestărilor dedicate Zilei Naţionale a României, a reunit la start 15 participanţi din Alba Iulia, Cugir şi Teiuş. Turneul a fost organizat de Clubul Municipal de Şah Alba Iulia cu sprijinul Primăriei Alba Iulia, Instituţiei Prefectului Judeţul Alba şi al Consiliului Judeţean Alba.
În finala mare Ovidiu Lupu s-a impus cu 1,5-0,5 în faţa lui Florin Ungurean. Pe locul trei s-a clasat Mihai Vâlceanu, învingător în finala mică cu 2-1 în faţa lui Dantes Zaharie. Următoarele locuri în clasament au fost ocupate de Adrian Sechereş, Samoil Dan, Ioan Zaharie şi Sandu Sicra, primii 8 clasaţi fiind răsplătiţi cu premii în bani în valoare totală de 1000 lei (1 – 250 lei, 2 – 200 lei, 3 – 150 lei, 4 – 100 lei, 5 – 90 lei, 6 – 80 lei, 7 – 70 lei, 8 -60 lei). Turneul a fost arbitrat de Marius Ceteraş (foto) din Alba Iulia. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Minivacanță de Paște 2024: Șase zile libere pentru români. Ce a anunțat Ministerul Muncii

Bogdan Ilea

Publicat

în

Minivacanță de Paște 2024: Șase zile libere pentru români. Ce a anunțat Ministerul Muncii Ministerul Muncii a oficializat că mini-vacanța de Paște va fi de 6 zile pentru români și în acest an. Această decizie a fost luată pentru a crea o „punte” între 1 mai și sărbătorile pascale. Citește și: Mesaje de Paste fericit […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea