Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Volei Alba Blaj – CSU Medicina Tg. Mureş 3-0 | Victorie facilă în derby-ul Ardealului

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj - CSU Medicina Tg Mures 63 Volei Alba Blaj a câştigat iarăşi derby-ul Ardealului la volei feminin, victorie cu 3-0 (25-21, 25-16, 25-13) în Sala „Timotei Cipariu” cu CSU Medicina Tg. Mureş.

A fost o partidă contând pentru etapa a 6-a din Divizia A1, echipa lui Darko Zakoc înregistrând a 6-a victorie în acest sezon, din tot atâtea partide disputate în campionat şi Liga Campionilor.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Sala a fost aproape plină, o prezență normală la jocurile interne ale Blajului. Formația condusă de Darko Zakoc a condus în permanență și n-a avut nicio emoție în a tranșa disputa, rezultând a 9-a victorie directă în derby-ul Ardealului.

Doar în primul set, lucrurile au fost mai echilibrate. Am avut o repetiție utilă pentru Champions League. Sunt mulțumit de tot ce este în jurul clubului„, a declarat Darko Zakoc. „A fost un meci mai greu decât o arată scorul. Medicina este o echipă tânără, dar cu potențial„, a menționat președintele Sergiu Ștefănescu.

În acelaşi timp, s-a înregistrat ultima repetiţie înaintea primei partide interne din Liga Campionilor, miercuri, 11 noiembrie, în Sala „Transilvania”, de la ora 18.00, cu Nordmeccanica Piacenza.

În campionat urmează derby-ul extern cu CSM Bucureşti.

Au jucat: Ana Grbac, Adina Salaoru, Dubravka Djuric, Ivana Plchotova, Jovana Vesovic, Silvana Chaucheva, și Marina Vujovic (libero); au mai intrat  Denisa Viloiu, Ana Maria Berdilă,  Ioana Nemțanu, Adriana Bobi; n-a intrat Carmen Mateaş (n-a prins lotul Leticia Boscacci).

Foto: Aurel Roşian, Radio Blaj

[nggallery id=1248]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea