Rămâi conectat

Sport

FOTO: Volei Alba Blaj – CSU Medicina Tg. Mureş 3-0 | Victorie facilă în derby-ul Ardealului

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj - CSU Medicina Tg Mures 63 Volei Alba Blaj a câştigat iarăşi derby-ul Ardealului la volei feminin, victorie cu 3-0 (25-21, 25-16, 25-13) în Sala „Timotei Cipariu” cu CSU Medicina Tg. Mureş.

A fost o partidă contând pentru etapa a 6-a din Divizia A1, echipa lui Darko Zakoc înregistrând a 6-a victorie în acest sezon, din tot atâtea partide disputate în campionat şi Liga Campionilor.

Sala a fost aproape plină, o prezență normală la jocurile interne ale Blajului. Formația condusă de Darko Zakoc a condus în permanență și n-a avut nicio emoție în a tranșa disputa, rezultând a 9-a victorie directă în derby-ul Ardealului.

Doar în primul set, lucrurile au fost mai echilibrate. Am avut o repetiție utilă pentru Champions League. Sunt mulțumit de tot ce este în jurul clubului„, a declarat Darko Zakoc. „A fost un meci mai greu decât o arată scorul. Medicina este o echipă tânără, dar cu potențial„, a menționat președintele Sergiu Ștefănescu.

În acelaşi timp, s-a înregistrat ultima repetiţie înaintea primei partide interne din Liga Campionilor, miercuri, 11 noiembrie, în Sala „Transilvania”, de la ora 18.00, cu Nordmeccanica Piacenza.

În campionat urmează derby-ul extern cu CSM Bucureşti.

Au jucat: Ana Grbac, Adina Salaoru, Dubravka Djuric, Ivana Plchotova, Jovana Vesovic, Silvana Chaucheva, și Marina Vujovic (libero); au mai intrat  Denisa Viloiu, Ana Maria Berdilă,  Ioana Nemțanu, Adriana Bobi; n-a intrat Carmen Mateaş (n-a prins lotul Leticia Boscacci).

Foto: Aurel Roşian, Radio Blaj

[nggallery id=1248]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj organizează, în „Alba Blaj” Arena, turneul final al cadetelor, între 8 și 12 mai!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Volei Alba Blaj va organiza, în „Alba Blaj” Arena, turneul final al cadetelor, între 8 și 12 mai. Mai participă CSM Constanța, Dinamo București, CSȘ Bega Timișoara, CTF Mihai I București și CSM București. Echipa din „Mica Romă” a acces între primele 6 echipe din țară la under 17, cadete, după ce a câștigat, cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea