Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Oprea: Accidentul s-a petrecut în timpul unei deplasări în scop profesional. Am ales să fiu alături de familia lui Gigină

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Accidentul în urma căruia polițistul Bogdan Gigină și-a pierdut viața s-a petrecut în timpul unei deplasări în scop profesional a spus, luni, vicepremierul Gabriel Oprea, ministrul Afacerilor Interne.

Gabriel Oprea

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Acesta a argumentat și de ce a lipsit, în ultimele zile, din spațiul public.

”În seara zilei de 20 octombrie s-a petrecut o tragedie. Polițistul Gigină și-a pierdut viața în misiune. (…) Am ales să nu fac declarații publice imediat după accident sau înainte de înmormântare din respect pentru familie. Poliția a făcut publice detalii. Acel comunicat a precizat și faptul că s-a deschis o anchetă penală. (…) Am ales să fiu alături de familia lui Gigină, să prezint personal condoleanțe, să nu cedez tentației de a face declarații care să mă disculpe. (…) Am ales să acord prioritate faptului că MAI, structurile subordonate pun la dispoziția Parchetului cu promptitudine toate informațiile solicitate. Accidentul s-a petrecut în seara de 20 octombrie, în timpul unei deplasări în scop profesional. Detaliile au fost deja puse la dispoziția Parchetului”, a spus Oprea, citat de Agerpres, la MAI.

El a afirmat că nu a știut, în acel moment, că este vorba de un accident. ”La un moment dat, coloana s-a oprit. Eu nu am văzut de ce, nu am știut că e vorba despre un accident. Am văzut doar mașina de Poliție din față oprită și polițistul alergând. Unul dintre ei mi-a făcut semn să plecăm mai departe. Mașina de poliție și cei doi colegi au rămas acolo”, a precizat Oprea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea