Rămâi conectat

Politică Administrație

Oprea: Accidentul s-a petrecut în timpul unei deplasări în scop profesional. Am ales să fiu alături de familia lui Gigină

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Accidentul în urma căruia polițistul Bogdan Gigină și-a pierdut viața s-a petrecut în timpul unei deplasări în scop profesional a spus, luni, vicepremierul Gabriel Oprea, ministrul Afacerilor Interne.

Gabriel Oprea

Acesta a argumentat și de ce a lipsit, în ultimele zile, din spațiul public.

”În seara zilei de 20 octombrie s-a petrecut o tragedie. Polițistul Gigină și-a pierdut viața în misiune. (…) Am ales să nu fac declarații publice imediat după accident sau înainte de înmormântare din respect pentru familie. Poliția a făcut publice detalii. Acel comunicat a precizat și faptul că s-a deschis o anchetă penală. (…) Am ales să fiu alături de familia lui Gigină, să prezint personal condoleanțe, să nu cedez tentației de a face declarații care să mă disculpe. (…) Am ales să acord prioritate faptului că MAI, structurile subordonate pun la dispoziția Parchetului cu promptitudine toate informațiile solicitate. Accidentul s-a petrecut în seara de 20 octombrie, în timpul unei deplasări în scop profesional. Detaliile au fost deja puse la dispoziția Parchetului”, a spus Oprea, citat de Agerpres, la MAI.

El a afirmat că nu a știut, în acel moment, că este vorba de un accident. ”La un moment dat, coloana s-a oprit. Eu nu am văzut de ce, nu am știut că e vorba despre un accident. Am văzut doar mașina de Poliție din față oprită și polițistul alergând. Unul dintre ei mi-a făcut semn să plecăm mai departe. Mașina de poliție și cei doi colegi au rămas acolo”, a precizat Oprea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Grădiniță nouă la Sebeș, în cadrul Școlii Gimnaziale nr. 2: Câte grupe și ce capacitate urmează să aibă creșa

Bogdan Ilea

Publicat

în

Grădiniță nouă la Sebeș, în cadrul Școlii Gimnaziale nr. 2: Câte grupe și ce capacitate urmează să aibă creșa Un proiect de hotărâre din data de 15 aprilie, 2024, al primăriei Sebeș, prevede „Transformare imobil fostă centrală termică -Municipiul Sebeș, în Creşă”, ca nivel antepreșcolar în cadrul Școlii Gimnaziale nr 2. din Sebeș. Având în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea