Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Scutul Pădurii în Alba: Captură la o firmă din Sebeș. Controalele la societăţile comerciale de profil continuă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Peste 500 de metri cubi de material lemnos au fost confiscaţi de poliţiştii din IPJ Alba, în urma unui control efectuat la o societate comercială din Sebeş.

 

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

control firma lemnePotrivit IPJ Alba, “miercuri, poliţiştii Serviciului de Ordine Publică Alba, specializaţi în combaterea delictelor silvice, împreună cu specialişti ai Gărzii Forestiere Cluj Napoca – Garda Forestieră Alba, au efectuat un control la o societate comercială din Sebeş, specializată în exploatarea, prelucrarea şi comercializarea de material lemnos.

 

În urma controlului a rezultat că, în perioada aprilie – octombrie 2015, administratorul societăţii a achiziţionat 536 de metri cubi de material lemnos, fără documente legale. Totodată, echipa de control a constatat că administratorul societăţii, nu a respectat dispoziţiile legale privind emiterea documentelor de însoţire a materialului lemnos.

 

Societatea comercială a fost sancţionată contravenţional, în conformitate cu prevederile art. 19 şi 21, din Legea 171/2010, privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, cu amendă în valoare totală de 10.000 lei, iar complementar a fost dispusă măsura confiscării valorice a cantităţii de 536 metri cubi material lemnos.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Accident rutier pe șoseaua de centură Alba Iulia între două mașini: Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO Accident rutier pe șoseaua de centură Alba Iulia între două mașini: Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a produs marți, în jurul orei 20:30, pe șoseaua de centură din Alba Iulia între două autoturisme. Șase participanți la trafic au fost implicați, două persoane suferind leziuni ușoare. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru asigurarea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea