Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Scutul Pădurii în Alba: Captură la o firmă din Sebeș. Controalele la societăţile comerciale de profil continuă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Peste 500 de metri cubi de material lemnos au fost confiscaţi de poliţiştii din IPJ Alba, în urma unui control efectuat la o societate comercială din Sebeş.

 

control firma lemnePotrivit IPJ Alba, “miercuri, poliţiştii Serviciului de Ordine Publică Alba, specializaţi în combaterea delictelor silvice, împreună cu specialişti ai Gărzii Forestiere Cluj Napoca – Garda Forestieră Alba, au efectuat un control la o societate comercială din Sebeş, specializată în exploatarea, prelucrarea şi comercializarea de material lemnos.

 

În urma controlului a rezultat că, în perioada aprilie – octombrie 2015, administratorul societăţii a achiziţionat 536 de metri cubi de material lemnos, fără documente legale. Totodată, echipa de control a constatat că administratorul societăţii, nu a respectat dispoziţiile legale privind emiterea documentelor de însoţire a materialului lemnos.

 

Societatea comercială a fost sancţionată contravenţional, în conformitate cu prevederile art. 19 şi 21, din Legea 171/2010, privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, cu amendă în valoare totală de 10.000 lei, iar complementar a fost dispusă măsura confiscării valorice a cantităţii de 536 metri cubi material lemnos.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea