Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

IȘJ Alba a lansat cea de-a noua serie a concursului de selecție pentru Corpul Naţional de Experţi în Management Educaţional

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

IȘJ Alba a lansat cea de-a noua serie a concursului de selecţie pentru Corpul Naţional de Experţi în Management Educaţional (CNEME) sesiunea 2015.

Înscrierile on-line se fac pe site-ul Corpului Naţional de Experţi în Managementul Educaţional, la adresa http://cneme.edu.ro/inscriere/index.php, în perioada 21 septembrie – 5 octombrie 2015. ..
Lista candidaţilor admişi după etapa de selecţie on-line se va afişa la sediul ISJ Alba şi pe site-ul http://www.isj.albanet.ro în data de 5 octombrie 2015.
ISJ Alba04Depunerea portofoliului cu documentele prevăzute la art. 7 din Metodologia de organizare şi desfăşurare a concursului de selecţie a cadrelor didactice pentru CNEME, aprobată prin OMECTS 5549/2011, cu completările şi modificările ulterioare, se face la sediul ISJ Alba, la secretariat, în perioada 5-6 octombrie 2015.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Afişarea rezultatelor evaluării portofoliilor se face în 16 octombrie 2015, iar eventualele contestaţii se depun în perioada 19-23 octombrie 2015 şi se rezolvă în perioada 16 octombrie – 3 noiembrie 2015.

Documentele reglementative ale celei de a 9-a serii de selecţie sesiunea 2015 sunt disponibile la adresa http://cneme.edu.ro/legislatie.php. Mai multe detalii pe site-ul isj.albanet.ro. (D.S.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

13 microbuze electrice achiziţionate pentru elevii din Alba cu bani provenind din vânzarea certificatelor de emisii de gaze cu efect de seră

Unirea Ziarul

Publicat

în

13 microbuze electrice achiziţionate pentru elevii din Alba cu bani provenind din vânzarea certificatelor de emisii de gaze cu efect de seră Administraţia Fondului pentru Mediu acordă UAT – Judeţul Alba o finanţare în valoare de 15 milioane de lei, inclusiv TVA, pentru achiziţionarea a 13 microbuze electrice. Contractul de finanţare a fost încheiat în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea