Rămâi conectat

Sport

CNS Cetatea Deva – Industria Galda de Jos 3-3 (3-2) | Partidă de verificare cu răsturnări de situaţii

Dan HENEGAR

Publicat

în

 Industria Galda de Jos a susţinut o partidă de verificare în deplasare, cu CNS Cetate Deva, nou-promovată în Liga a 3-a. Industria Galda - Magura Cisnadie 19Meciul a fost unul spectaculos (patru goluri în prima jumătate de oră), cu numeroase răsturnări de scor. Scorul a fost deschis de D. Lupşan (min. 8), amfitrionii au egalat prin Suciu (min. 13), dar A. Câmpean (min. 20) a adus iarăşi avantajul de partea Industriei.

Devenii au întors din nou tabela, prin Chelaru (28) şi Seuca (min. 38), intrând în avantaj la pauză. Ultima egalitate a fost parafată de Baghiu în minutul 69. „Am întâlnit o echipă bună, dar ne-am ridicat la pretenţiile unui asemenea joc de verificare. În continuare căutăm o formulă ideală de echipă în vederea startului campionatului”, a precizat antrenorul Paul Ciucă, care a mizat pe formula: Căt. Ştef – Goguţa, Al. Man, Haiduc, Cr. Ivaşcu, Frenţiu, Cr. Kilin, R. Lungu, D. Lupşan, A. Câmpean, Baghiu; au mai intrat Podar, Necreală, Voica, D. Iancu, Nicoară, Cioară.

Au lipsit Cernea, P. Medrea, Căt. Ivaşcu – accidentaţi, Cr. Bodea, Olălău – învoiţi, Boldi şi Vonya – nu s-au prezentat, Rahovean şi N. Găldean – nu s-a rezolvat transferurile de la Şurianu Sebeş şi Goangă – se va întoarce la Rapid CFR Teiuş.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Corvinul Hunedoara, calificare istorică în Europa League! În turul doi preliminar, duel cu NK Rijeka

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corvinul Hunedoara s-a calificat în turul al doilea al Europa League, după manșa secundă a duelului cu Paksi FC (Ungaria), o calificare istorică pentru „corbii albaștri”. Gruparea de lângă furnale intră in istoria fotbalului românesc fiind prima echipă din eșalonul secund care reușește o calificare în competițiile continentale! Iar în turul următor pe hunedoreni îi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea