Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Dosar penal pentru un scandalagiu din Aiud care a agresat mai multe persoane

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Aiud îl cercetează penal pe un bărbat din municipiu, care în mai multe rânduri, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, s-a manifestat violent şi a tulburat liniştea publică din oraş.

Potrivit IPJ Alba, “în sarcina lui M.C.O., de 30 de ani, din Aiud, s-a reţinut faptul că, în noaptea de 25/26. iulie 2015, în timp ce se afla într-un local public din Aiud, ar fi provocat un scandal, împrejurare în care l-ar fi agresat pe un tânăr, în vârstă de 18 ani, din Aiud.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Totodată, s-a reţinut faptul că în seara zilei de 26 iulie a.c., în timp ce se afla pe strada Stadionului din Aiud, ar provocat scandal într-o parcare, împrejurare în care l-a fi agresat pe un taximetrist ce avea mașina staţionată.

Faţă de M.C.O. , cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de tulburarea liniştii publice, faptă prevăzută de articolul 371 alin. 1 din Codul Penal.”

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Superstiții în Vinerea Mare: Ce NU ai voie să faci în această zi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Superstiții în Vinerea Mare: Ce NU ai voie să faci în această zi Vinerea Mare sau Vinerea Patimilor – ziua în care Iisus Hristos a fost răstignit și a murit pe cruce, vine cu interdicții creștine sau cu diferite obiceiuri ce diferă de la regiune la regiune. Multe persoane respectă aceste obiceiuri cu speranța că […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea