Rămâi conectat

Actualitate

Dosar penal pentru un scandalagiu din Aiud care a agresat mai multe persoane

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Aiud îl cercetează penal pe un bărbat din municipiu, care în mai multe rânduri, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, s-a manifestat violent şi a tulburat liniştea publică din oraş.

Potrivit IPJ Alba, “în sarcina lui M.C.O., de 30 de ani, din Aiud, s-a reţinut faptul că, în noaptea de 25/26. iulie 2015, în timp ce se afla într-un local public din Aiud, ar fi provocat un scandal, împrejurare în care l-ar fi agresat pe un tânăr, în vârstă de 18 ani, din Aiud.

Totodată, s-a reţinut faptul că în seara zilei de 26 iulie a.c., în timp ce se afla pe strada Stadionului din Aiud, ar provocat scandal într-o parcare, împrejurare în care l-a fi agresat pe un taximetrist ce avea mașina staţionată.

Faţă de M.C.O. , cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de tulburarea liniştii publice, faptă prevăzută de articolul 371 alin. 1 din Codul Penal.”

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea