Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO Accident la Aiud: Copil de doi ani, transportat cu elicopterul SMURD la Târgu Mureș. Autoturism răsturnat după o coliziune  

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un copil de doi ani a fost transportat, vineri după-masă, cu elicopterul SMURD la Spitalul din Târgu Mureș după ce a suferit un traumatism cranio-cerebral ca urmare a unui accident rutier.

accident la Aiud05Potrivit IPJ Alba, impactul s-a produs la intersecția străzii Tudor Vladimirescu cu Ion Creangă din municipiul Aiud. Șoferul unei mașini nu a adaptat viteza la virajul spre stânga și a intrat în coluziune cu un alt autoturism.

În urma impactului, un copil de doi ani a suferit un traumatism cranio-cerebral închis hematom parietal stâng și a fost transportat la Spitalul din Târgu Mureș pentru investigații de specialitate. El a fost preluat cu un elicopter SMURD de pe stadionul de fotbal.

Ca urmare a impactului, una dintre mașini s-a răsturnat pe partea carosabilă. Nu se știe, deocamdată, dacă minorul se afla în autoturismul care s-a răsturnat. (D.S.)

Cercetările continuă.

Revenim cu amănunte.

[nggallery id=766]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Cum arată malul Ampoiului, după petrecerea de Anul Nou a srilankezilor, la Alba Iulia: ”Totul e lună bec, mai frumos ca înainte”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cum arată malul Ampoiului, după petrecerea de Anul Nou a srilankezilor, de la Alba Iulia: ”Totul e lună bec, mai frumos ca înainte” Sâmbătă, 27 aprilie 2024, malul râului Ampoi a fost locul de desfășurare a petrecerii de Anul Nou, organizată de comunitatea srilankezilor din România. Sute de persoane au petrecut la Alba Iulia, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea