Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO Accident la Aiud: Copil de doi ani, transportat cu elicopterul SMURD la Târgu Mureș. Autoturism răsturnat după o coliziune  

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un copil de doi ani a fost transportat, vineri după-masă, cu elicopterul SMURD la Spitalul din Târgu Mureș după ce a suferit un traumatism cranio-cerebral ca urmare a unui accident rutier.

accident la Aiud05Potrivit IPJ Alba, impactul s-a produs la intersecția străzii Tudor Vladimirescu cu Ion Creangă din municipiul Aiud. Șoferul unei mașini nu a adaptat viteza la virajul spre stânga și a intrat în coluziune cu un alt autoturism.

În urma impactului, un copil de doi ani a suferit un traumatism cranio-cerebral închis hematom parietal stâng și a fost transportat la Spitalul din Târgu Mureș pentru investigații de specialitate. El a fost preluat cu un elicopter SMURD de pe stadionul de fotbal.

Ca urmare a impactului, una dintre mașini s-a răsturnat pe partea carosabilă. Nu se știe, deocamdată, dacă minorul se afla în autoturismul care s-a răsturnat. (D.S.)

Cercetările continuă.

Revenim cu amănunte.

[nggallery id=766]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie” Marcel Ciolacu a declarat, joi, la începutul ședinței de Guvern, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. Programul de funcționare a supermarketurilor din România nu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea