Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| Două podiumuri consecutive pentru Răzvan Ponoran în Dunlop Romanian Superbike. Pilotul albaiulian urcă pe locul 3 în clasamentul general SBK

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pilotul albaiulian Răzvan Ponoran a obținut, în această vară, două locuri trei consecutive, iar ca urmare a acestor rezultate urcă pe poziția a 3-a în clasamentul clasei regina (Superbike) din cadrul competiției Dunlop Romanian Superbike – motociclism viteza pe circuit.

Razvan PonoranRăzvan are 28 ani, și pilotează o motociclată Kawasaki zx10 2012, 1000 cmc 200cp 175 kg. El participă în acest campionat de 3 ani. În primul an a terminat pe locul 3 la clasa Rookies 1000 (debutanți), iar anul trecut a obținut locul 6 Superbike (clasa regina).

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În 2015, competiția are 7 etape, până acum 4 fiind finalizate; acestea s-au desfășurat, în Grecia, la Serres, pe o pista pe jumătate udă, unde Răzvan a obținut locul 5. A urmat, apoi, etapa din Ungaria, pe  Pannonia Ring, unde pilotul albaiulian a avut probleme grave la ambreiaj și a încheiat cursa tot pe locul 5. Acum 3 săptămâni, s-a clasat pe locul 3 la etapa din Slovacia – Circuitul de lângă Bratislava.

În weekendul trecut, pe faimosul circuit de MOTO GP din Cehia, Brno, pilotul albaiulian a început cu ghinion, după ce în sesiunea de calificări a fost acroșat de un pilot străin. Din cauza accidentului a ratat sesiunile de calificări neputând obține un timp mai bun. Totuși, în această cursă a revenit și a urcat până pe locul 3 obținând un nou podium. În urma acestui rezultat pilotul albaiulian urcă pe locul 3 în clasamentul general al clasei SBK.

Răzvan Ponoran este susținut financiar de Doppel Herz, Mercur Grup Alba Iulia, Wercometal Zlatna și Elis pavaje. (D.S.)

[nggallery id=755]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Întoarsă din Germania, o familie din Alba a dezvoltat o afacere cu afini de cultură la Rădești

Unirea Ziarul

Publicat

în

Întoarsă din Germania, o familie din Alba a dezvoltat o afacere cu afini de cultură la Rădești După cum se știe,  afinul este un arbust îndrăgit pentru fructele sale care se consumă atât în stare proaspătă cât și prelucrată sub formă de suc, sirop, dulceața, vin sau afinată. Acestea sunt bine cunoscute pentru valoarea terapeutică […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea