Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| ACCIDENT rutier între Sebeș și Petrești: Două persoane rănite, după ce un autoturism a intrat într-un cap de pod

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

accident petresti cap de pod02Un accident rutier s-a petrecut duminică după-amiaza pe DN 67C, între Sebeș și Petrești. Din primele informații, un autoturism care se deplasa în direcția Petrești –  Sebeș s-a izbit de un cap de pod. Două persoane au fost transportate la spital.

La fața locului a intervenit și un echipaj de la departamentul de Descarcerare al ISU Alba, pentru scoaterea unei victime  rămasă captivă între fiarele contorsionate ale mașinii.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

UPDATE: Din informațiile de la fața locului, șoferul unui autoturism marca BMW, înmatriculat în județul Alba, s-a angajat în efectuarea unei depășiri, iar la revenirea pe banda sa de mers a acroșat un autoturism marca Dacia, după care s-a izbit de un cap de pod. În urma impactului, o persoană a rămas încarcerată  între fiarele mașinii, fiind nevoie de intervenția pompierilor pentru a putea fi eliberată.

Cele două victime, șoferul și pasagerul, au fost transportate la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

UPDATE 1: Potrivit IPJ Alba, la ora 18.13, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată printr-un apel la 112, cu privire la faptul că pe raza localităţii Petreşti s-a produs un accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că H.M.S., de 42 de ani, din Sebeş, în timp ce conducea un autoturism pe strada   1 Mai din Petreşti, s-a angajat în depăşirea unui autoturism, iar în momentul în care a revenit pe banda sa de circulaţie, a acroşat autoturismul depăşit după care a intrat în coliziune cu un podeţ.

În urma accidentului, un bărbat în vârstă de 40 de ani, pasager pe locul din dreapta faţă al primului autoturism, a suferit leziuni corporale şi a fost transportat la Spitalul Judeţean Alba unde a rămas internat.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate.

 Alexandra MATEȘ

[nggallery id=753]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Apel umanitar pentru o familie originară din Apuseni, rămasă fără casă în urma unui incendiu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Apel umanitar pentru o familie originară din Apuseni, rămasă fără casă în urma unui incendiu Un apel umanitar a fost lansat pentru familia Doncea, originară din Apuseni. Oamenii au rămas fără un acoperiș deasupra capului în urma unui incendiu violent. Citește și: FOTO Ce mai aruncă oamenii din Alba, în Săptămâna Mare: Trei pui de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea